Home EKONOMİ Ünal: Türkyılmaz Budo’yu mühürleyebiliyorsa, buyursun mühürlesin..!

Ünal: Türkyılmaz Budo’yu mühürleyebiliyorsa, buyursun mühürlesin..!

- Guncellenme Tarihi: 16 Mayıs 2016 16:21
11 min read
Ünal: Türkyılmaz Budo’yu mühürleyebiliyorsa, buyursun mühürlesin..! için yorumlar kapalı
0

 

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya’nın sağlık sorunlarından dolayı görevinden ayrılmasının ardından,  Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığı’na atanan Dr. Murat Ünal, kurmaylarını basına tanıttı. Mudanya Sosyal Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında yeni yönetim kurulu listesinin Mudanya’yı kucaklayan dinamik bir liste olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Ünal,  AK Parti’nin halkla beraber, halka hizmet amacıyla siyaset yaptığını ve bunun en güzel örneğinin de listenin oluşumunda yaşandığına dikkat çekti.

Geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür eden Dr. Murat Ünal, “ Mudanya’da 14 Ağustos 2001’den bugüne kadar, AK Parti Teşkilatı’nda görev almış, Sayın İlçe Başkanlarımıza, İlçe Başkan Yardımcılarımıza, Yönetim Kurulu üyelerimize, Kadın Kolları Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize, Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize, mahalle, belde, köy temsilcilerimizden sandık müşahitlerimize kadar tüm gönüldaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşkilatımızda görev yapmış, kendileriyle birlikte yol yürüdüğümüz, bugün aramızda bulunmayan, ahirete intikal etmiş büyüklerimi ve kardeşlerimi de rahmetle yad ediyorum” dedi.

“ Yönetim kurulumuz, Mudanya’dır ve Mudanya halkının ta kendisidir

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, “Bizim siyaset anlayışımızda hiç bir şekilde ayrım yapılmaz ve  ayrımcılık yoktur” dedikten sonra açıklamasına şöyle devam etti:

“ Özellikle, 85 bin vatandaşımızın her birine ayrı ayrı seslenmek isterim.Bizim anlayışımızda insana zulüm ,baskı yoktur, ötekileştirme yoktur. Biz, AK Parti Mudanya olarak kavganın değil, sevginin ve kardeşliğin  gücüne inanan ve gücünü milletten alan bir partiyiz. Bizim yolumuz, Sultan Alparslan’ın, Melikşah’ın, Kılıçarslan’ın yoludur. Bizim yolumuz, Osman Gazi’nin, Fatih Sultan Mehmet’in, Sultan Süleyman’ın yoludur. Bizim yolumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Merhum Adnan Menderes’in, Merhum Turgut Özal’ın, Merhum Necmettin Erbakan’ın yoludur. Yani bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, birleştirmenin yoludur. Mudanya’da, 85 bin vatandaşımızın her bir ferdi için, esnaflarımız için, zeytincilerimiz için, çiftçilerimiz için, işçilerimiz için, emeklilerimiz için, kadınlarımız için, engellilerimiz için, gençlerimiz için ve çocuklarımız için, 334 kilometre kare Mudanya toprağının her bir karışında, bir yandan hizmetlerimizi daha da arttıracak bir yandan da Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir Mudanya’yı halkımızla birlikte yeniden oluşturma çabası içerisinde olacağız. Halkımız müsterih olsun, AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı yönetim kurulumuz, Mudanyadır ve Mudanya halkının ta kendisidir”.

“Biz yıkmaya değil, bozmaya değil, tamir etmeye çözüm olmaya geldik”

Ötekileştirmeden ve insan ayrımı yapmadan hizmet etmek için göreve geldiklerini bir kez daha hatırlatan Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, “Bizi, Mudanya halkına hizmetten hiç kimse alıkoyamaz” dedi. Ünal, “AK Parti iktidarı olarak 2002 yılından bugüne kadar Mudanya’mıza ve Mudanya halkımıza, eğitim’den sağlığa, tarımdan ulaşıma, ekonomiden Alt yapıya ve spordan ‘Sosyal Devlet’ anlayışına kadar birçok alanda şimdiye kadar birçok hizmeti gerçekleştirdik ve Mudanya’ya çok sayıda eser kazandırdık. Bu hizmetler, çok değerli Mudanya halkımızın her zaman bize AK Parti’ye gösterdiği teveccüh ve büyük destekleri sayesinde gerçekleşti. İnşallah bundan sonra da daha güçlü olarak halkımızın desteğiyle, hayır dualarıyla gece gündüz demeden eser üretmeye, hizmet üretmeye devam edeceğiz. AK Parti olarak, derdimiz, davamız, siyasetimiz her zaman gönüller yapmaktır, gönüller fethetmektir. Biz yıkmaya değil, biz bozmaya değil, tamir etmeye çözüm olmaya geldik. Biz kırmaya değil, birleştirmeye, bütünleştirmeye geldik. Husumet için değil, kavga için değil, biz muhabbet için, kardeşlik için, Mudanya için ve Mudanya halkına gece gündüz demeden, insanları ötekileştirmeden ve insan ayrımı yapmadan hizmet etmeye geldik” şeklinde konuştu.

Ünal, gazeteciler tarafından sorulan, Mudanya basını Mudanya Belediyesinin birçok hukuksuz, usulsüz uygulamasını ortaya çıkardığı halde, bir önceki Ak Parti Mudanya yönetiminin konulara çok kayıtsız kaldığını, yeni yönetimin tavrının ne olacağını merak ettikleri sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Biz her zaman halkımızın yanında olacağız, onların haklarını korumak için uğraşacağız. Vatandaşımızı direk ilgilendiren ve onun sorunlarına çözmeye yönelik değil, keyfi uygulamalar varsa biz, arkadaşlarımız ve il başkanlığımız sonuna kadar takip etmekle hükümlüyüz. Mudanyalının lehine olan konularda zaman zaman esnek davranabiliriz. Ama halkımıza zarar verecek her uygulamanın karşısında olacağımız bilinsin.”

Ünal Hayri Türkyılmaz’ın Mudanya Budo İskelesini mühürlemeye yeltenmesi ve bundan sonra da Sosyal tesisleri mühürleyeceğini duyurmasıyla ilgili basına yansıyan habere de şöyle cevap verdi: “Türkyılmaz’ın Mudanya Ak Parti toparlanıyor endişesiyle, sadece gündem belirlemek için Budo’yu mühürlemeye kalkması akılla, mantıkla, izanla açıklanamaz. Budo bildiğiniz gibi Bursa’nın bir marka değeridir. Keza Budo olmasaydı İDO’nun halkımıza yapacağı, bizleri kaç liraya İstanbul’a taşıyacağı belliydi. Mudanya İskelesi orada, vatandaş burada gelip kim neyi, nasıl mühürleyebiliyorsa gelsin buyursun mühürlesin. Bizde görelim seyredelim”

Basın toplantısının ardından Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal ve yeni yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

bff7210d-dc25-4319-9f82-236cc23b8aa4

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…