Home EKONOMİ TÜRKYILMAZ’DAN YENİ GAF: “BU PARTİDE BAYKAL FAŞİZMİ YAŞANDI”

TÜRKYILMAZ’DAN YENİ GAF: “BU PARTİDE BAYKAL FAŞİZMİ YAŞANDI”

- Guncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2016 16:53
3 min read
TÜRKYILMAZ’DAN YENİ GAF: “BU PARTİDE BAYKAL FAŞİZMİ YAŞANDI” için yorumlar kapalı
0

 

Cumhuriyet Halk Partisinin neredeyse her Danışma Toplantısında gerginlik yaşanıyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan CHP Osmangazi İlçe Danışma Toplantısına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın söylemleri damga vurdu.

Birçok partili tarafından kınanan konuşmaya göre Türkyılmaz: “Bu partide BAYKAL FAŞİZM’i yaşandı… SHP’li olunmadan CHP’li olunmaz” diyerek tepkileri üzerine çekti.

Parti içinde sürekli gerginlik yarattığı dillendirilen Hayri Türkyılmaz’ın birçok partili gence sosyal medya aracılığı ile eleştirildiği için dava açtığı ve ihraç istemiyle disiplin kuruluna başvurduğu biliniyor. Tüm bu olanlar karşısında İl Başkanı Şadi Özdemir’in tepkisiz kalması, orta yolu bulmak adına hiçbir adım atmaması da tepkilere sebep oluyor.

Yine partililerden İl gençlik kolları eski başkanı ve Kestel ilçe yönetim kurulu eski üyesi Sezgin Tıkıl da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Başkan Şadi Özdemir’i göreve çağırdı. Tıkıl’ın paylaşımı aynen şöyle: “Sayın Şadi Özdemir Sizi göreve davet ediyorum. Kendi ilçesinde CHP üyelerine eziyet eden ve kendi ilinde CHP üyelerini önce savcılığa suç duyurusu yapıp, sonra Disipline yollayan ve şimdi ise kendi partisinin Milletvekilline Faşist diyen adama hala dur demeyecek misiniz? CHP Milletvekilline faşist diyen adamı disipline sevk etmeniz gerekmez mi? Bu Faşist sözüne sessiz kalarak siz de bu cümleye ortak olmaz mısınız? Lütfen görevinizi yapınız. CHP Milletvekiline Faşist diyeni Disipline sevk ederek, kınama cezası alması gerekmez mi lütfen görevinizi yapınız!!!!!”

FullSizeRender

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …