Home GÜNCEL CHP İNEGÖL’DE HALİL BÜYÜKIŞIKLAR ADAY

CHP İNEGÖL’DE HALİL BÜYÜKIŞIKLAR ADAY

- Guncellenme Tarihi: 26 Kasım 2015 13:03
3 min read
CHP İNEGÖL’DE HALİL BÜYÜKIŞIKLAR ADAY için yorumlar kapalı
0

CHP İlçe Başkanı Engin Başar, yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanları ve parti üyelerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Halil Büyükışıklar, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan CHP Olağan Genel Kongresi´nde başkanlığa aday olacağını dile getirdi.

MEVCUT BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantının açış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Engin Başar, şöyle konuştu; “Bilindiği gibi 29 Kasım´da olağan kongremiz var. Olağan kongre çalışmaları içerisinde şuanda Halil Büyükışıklar, büyük bir cesaret göstererek aday oldu. Adaylığını kutluyorum. Kendisine başarılar diliyorum.”

 

“SOSYAL DEMOKRAT BİR İNEGÖL İSTİYORUZ”

CHP İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Halil Büyükışıklar ise adaylık açıklamasında şunları kaydetti; “Güzel İnegöl´ün güzel insanları, değerli hemşerilerim, partimin değerli üyeleri ve yöneticileri, çok değerli basın emekçileri hepiniz hoş geldiniz, onur verdiniz. Öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk´ün ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz. Demokrasinin vazgeçilmezi olan yepyeni bir ilçe yönetimi seçimi Pazar günü yapılacaktır. İnegöl´ümüze, partimize hayırlı uğurlu olsun. Bugün dürüst, iddialı, Cumhuriyet Halk Partisi´ne ve İnegöl´e hizmet etmek isteyen dost ve arkadaşlarımla Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl ilçe yönetimine aday olduk. Yeni bir yönetim, yeni bir heyecan ve sosyal demokrat bir İnegöl istiyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, Türkiye´nin CHP´ye ihtiyacı var. İnegöl´ün CHP´ye ihtiyacı var. CHP´nin de bize ihtiyacı var. Dostlarımla birlikte hizmete hazırız diyoruz. Takdir delegelerimizin.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…