Home EKONOMİ PLASTİKÇİLER MAYIS AYINDA İZMİR’DE BULUŞACAK

PLASTİKÇİLER MAYIS AYINDA İZMİR’DE BULUŞACAK

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2015 12:32
4 min read
PLASTİKÇİLER MAYIS AYINDA İZMİR’DE BULUŞACAK için yorumlar kapalı
0

Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin de (BURPAS) üyesi olduğu, Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından Mayıs ayında İzmir’de düzenlenecek olan Plastech – Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı’nın tanıtım toplantısı Altınceylan’da yapıldı.

Bursalı plastik sanayicilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen toplantının ev sahipliğini PLASFED Yönetim Kurulu Üyesi ve BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü yaptı.

Bursa’dan 50’yi aşkın firma…

Toplantıda yaptığı konuşmasında Bursa’nın Türk plastik endüstrisinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Biliktü, fuara Bursa’dan 50’yi aşkın firmanın katılacağını söyledi. Fuarda ciddi işbirliklerinin gerçekleşeceğine inandığını belirten İlker Biliktü, “BURPAS, kurulduğu günden bu yana sektörün Bursa ölçeğindeki sorunlarına çözüm bulmayı ve bu sorunları üst makamlara taşımayı amaçlamıştır. Bunun yanı sıra derneğimiz, düzenlediği eğitimler ve projelerle sektörde faaliyet gösteren firmaların küresel arenada rekabet edebilirlik seviyelerini geliştirmeyi de hedeflemektedir” şeklinde konuştu.

Plastech, sektörün nabzını tutacak…

Fuarın sektöre önemli bir ivme kazandıracağını kaydeden İlker Biliktü, “Sektörümüzün her anlamda ilerlemesi için çaba sarf eden bizler, Türk plastik endüstrisinin önünde daha kat edecek önemli bir yolun olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple federasyonumuzun öncülüğünde hazırlıklarına devam edilen ve Mayıs ayında sektörün nabzını tutacak olan Plastech Fuarı’na tüm Bursalı plastik ve ambalaj sanayicilerimizi bekliyoruz” dedi.

Güç birliği…

PLASFED olarak, Türkiye’de plastik endüstrisinin gelişmiş olduğu her bölgeden üyelerinin bulunduğuna dikkat çeken PLASFED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy ise, “Amacımız, sesimizin daha gür çıkabilmesi için güç birliği yapmak” dedi. Mayıs ayında yapılacak olan fuarın tüm üye derneklerin desteğinin alınarak yapıldığına dikkat çeken Aksoy, “Arkadaşlarımız fuarımızla ilgili olarak çok ciddi yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçi çalışması yapıyor. Dolayısıyla ben Plastech Fuarı’ndan ciddi işbirliklerinin çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…