Home GÜNCEL AK PARTİ NİLÜFER, BÜYÜKŞEHİR’İN YATIRIMLARINI İNCELEDİ

AK PARTİ NİLÜFER, BÜYÜKŞEHİR’İN YATIRIMLARINI İNCELEDİ

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2015 12:51
3 min read
AK PARTİ NİLÜFER, BÜYÜKŞEHİR’İN YATIRIMLARINI İNCELEDİ için yorumlar kapalı
0

AK Parti Nilufer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Orhan Çiçek’le birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki yatırımlarını yerinde inceledi.

23 Nisan ve 29 Ekim Mahalleleri, Köroğlu, Mithatpaşa, Yunusemre, Çetin Emeç caddeleri, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı ile Ayvala Dere Islah Çalışmaları’nı yerinde inceleyen Başkan Çolak, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla Nilüfer’in modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

NİLÜFER’DE HİZMET ÜRETİYORUZ

Bütünşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle birlikte Nilüfer’in sorunlarının tespit edilip vakit kaybetmeden yatırıma başlandığını söyleyen Başkan Çolak, “Biz Nilüfer’e bir çiçek gibi bakıyoruz. İlçemizde algı operasyonları yapmıyoruz, hizmet üretiyoruz. İlçemizin daha sağlıklı, daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz çalışıyoruz. Nilüferlilerin mutluluğu bizim için her şeyden önemli” ifadelerini kullandı.

İLÇEMİZDE TRAFİK KÂBUSU SONA ERDİ

Ulaşım yatırımlarıyla Nilüfer’de trafik kâbusunun sona erdiğini ifade eden Başkan Çolak, “Çetin Emeç ve Yunusemre caddeleri, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, NOSAB Köprüsübunun en güzel örnekleri.İlçemizde yapılan alternatif yatırımlar sayesinde kent sakinlerimiz istedikleri yere çok kısa sürede ulaşabiliyor. Nilüferliler sağlıklı ve huzurlu bir kentte yaşamayı hak ediyor” diye konuştu.

İBRE AK PARTİ’YE DÖNDÜ

Nilüfer’de ibrenin yavaş yavaş AK Parti’ye döndüğünü de sözlerine ekleyen Başkan Çolak, “Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 yılda ilçemize 10 yıllık yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam edecek. Bizler de göreve geldiğimiz ilk günkü aşkla ilçemize hizmet verebilmek için çabalayacağız. Atılan yanlış adımların dimdik karşısında duracağız. Nilüferlilerin içi rahat olsun” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…