Home GÜNCEL ÖZEL MEDICABIL’DEN YEŞİL DESTEK

ÖZEL MEDICABIL’DEN YEŞİL DESTEK

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2015 12:32
2 min read
ÖZEL MEDICABIL’DEN YEŞİL DESTEK için yorumlar kapalı
0

Özel Medicabil Hastanesi,  Bursa’da yaklaşık 2 ay önce çıkan ve 170 hektarlık alanı kül eden alanın ağaçlandırılma çalışmalarına destek verdi.

MEDİCABİL (2)

Bursa’da 29 Ağustos’ta Göynüklü, Çağrışan, Aksungur mahallelerinde etkili olan ve Bursalıları üzüntüye boğan yangının yaraları sarılmaya başlandı. Yaşanan yangının ardından Vali Münir Karaloğlu tarafından sosyal medyada başlatılan ‘Bursa için bir fidan dik’ kampanyası kapsamında geçtiğimiz günlerde İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Vali Münir Karaloğlu ve Bursa protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleştirilen fidan dikme kampanyasına Özel Medicabil Hastanesi’nden destek geldi.

Mudanya’nın Göynüklü Mahallesi’nde bir araya gelen Özel Medicabil Hastanesi yöneticileri, doktorları ve çalışanları, yanan alanlarda yeni fidanları toprakla buluşturdu. Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Yaklaşık 2 ay önce çıkan yangında kül olan arazide fidanları toprakla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.Bursa’nın tekrar yeşil kimliğiyle anılması için elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…