Home GÜNCEL YETİM, BAHÇELİ’Yİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

YETİM, BAHÇELİ’Yİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

- Guncellenme Tarihi: 13 Kasım 2015 19:05
4 min read
YETİM, BAHÇELİ’Yİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI için yorumlar kapalı
0

MHP’de sular durulmuyor. Ülke genelinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin seçim sonuçları nedeniyle tabandan aldığı tepki büyüyerek çoğalıyor. Bursa’dan daha önce milletvekili aday adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan İbrahim Yetim de Genel Başkana açık bir mektup yazarak görevi devretmesini istedi. Yetim’in yazdığı mektubun tam metnini aşağıda yayınlıyoruz.

MHP GENEL BAŞKANI
DEVLET BAHÇELİ’YE AÇIK MEKTUP VE TAVSİYE
Kutsal davamızı ve Milliyetçi Ülkücü hareketi siyasi arenada temsil eden MHP ‘inin 18 yıldır Genel başkanlığını şerefle yapıyorsunuz.
Rahmetli Başbuğumuz Alpaslan TÜRKEŞ’ in ölümüyle beraber bütün ülkücü camiaya bıraktığı manevi mirası ile yapılan 1999 seçimlerinde aldığımız yüzde 18’lik oy oranından sonra girdiğimiz bütün seçimlerden başarısızlıkla ve hayal kırıklığı ile çıktık.
Ülkücü hareketin başını öne eğdirmeye hiç birimizin hakkı yok.
Sizler bütün samimiyetinizle ve gayretinizle mücadele etmiş olabilirsiniz, ama bu başarısızlığı ortadan kaldırmış değil, sonuç ortada.
Bu iş artık sizin genel başkanlığınızla olmuyor bunu bütün TÜRKİYE, ÜLKÜCÜLER ve hatta bütün DÜNYA gördü, duydu, bildi ve anladı.
Artık bunu sizde görün, duyun ve anlayın.
Ülkücü hareketin artık silkinip kendine gelmesi lazım, bekleyecek tahammül edecek halimiz kalmadı.
Fitne ve fesada yer vermeden birlik ve beraberliğimizi zedelemeden Milliyetçi hareketin önünü açmak üzere olağan üstü kurultayı toplayarak Milliyetçi hareket ve ülkücülerin gönlündeki yerinizi ve tahtınızı koruyarak emaneti yeni kuşaklara devretmenizi istiyor ve arzu ediyoruz.
Bunun aksine yapacağınız her davranış ve hareket MHP.’sine ve ülkücü harekete çok daha büyük sıkıntılar verecektir.
Devlet adamlığınızı ve ülkücü duruşunuzu sergileyerek sizlerden beklediğimizi Vatan ve millet sevdasıyla fedakârlığımızı bizlere gösterin,
SELAM VE SAYGILARIMA.
İbrahim YETİM.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Trafiğine Modef Düzenlemesi

Pazartesi günü başlayacak 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı öncesi fuar alanı bölgesin…