Home EKONOMİ MATLI SATIŞLARINI ARTTIRIP BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

MATLI SATIŞLARINI ARTTIRIP BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

- Guncellenme Tarihi: 17 Ekim 2015 12:34
4 min read
MATLI SATIŞLARINI ARTTIRIP BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin yemcisi olarak ülke genelindeki 6 fabrikasında hayvan yemi üreten Matlı AŞ,satışlarını arttırıp büyümesini sürdürüyor.

MATLI (1)

Yem ve yumurta üretimiyle sektörünün öncü firması olan Matlı AŞ’nin 2015 yılı 9 aylık dönemdeki faaliyetlerinin değerlendirildiği ve yeni hedeflerinin belirlendiği toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Hepiniz bir parçasında yer aldınız önemli bir hayali gerçekleştirdik. Sürekli büyüyen yapımızı ve belirlediğimiz hedeflere adım adım ulaştığımız görmek, bu işi yapabildiğimizin ve başarımızın kanıtıdır” dedi.

 

Matlı AŞ’nin bölge müdürleri ve bölge satış yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantının açılışında konuşan Özer Matlı, Matlı AŞ’nin emtia piyasasında yıllık 1 milyon tona yakın ürün işler hale geldiğini ve pazar payını sürekli olarak arttırdığını söyledi.

Matlı AŞ bünyesindeki 600’ün üzerindeki çalışanların tamamıyla ekip ruhu içerisinde hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Özer Matlı, “Karacabey’de kurulan Matlı AŞ bugün ulusal bir marka olmayı başarmıştır. Bundan sonraki hedefimiz uluslararası düzeyde marka olmaktır. Dünyanın 98. büyük yem üreticisi durumundayız. Daha üst sıralara yükseleceğiz. Bunu da yine çalışanlarımız ile birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum.  Gerek insan kaynağımız ve gerekse üretim teknolojimiz ile networkümüz anlamında bu birikime ve tecrübeye sahibiz. Sistemli bir şekilde daha çok çalışarak bu hedefimizi de gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Çalışanlardan bayilere ve yetiştiricilere kadar her yıl 125 bin kişi ile birebir iletişim halinde olan Matlı AŞ’nin 2015 yılı 9 aylık dönemdeki faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Karacabey, Turgutlu, Çorlu, Konya, Samsun ve Gaziantep’teki fabrikaların üretimleri ile satışları gözden geçirilerek 2016 yılına ilişkin hedefleri ele alındı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şadi Özdemir: Kentsel Dönüşüm Bölgesel Yapılmalı

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, İMSİAD’ı ziyaret etti. Kentsel dönüşüm çalışma…