Home GÜNCEL Osmangazi’de Engeller Ortadan Kalkıyor

Osmangazi’de Engeller Ortadan Kalkıyor

- Guncellenme Tarihi: 13 Ekim 2015 15:12
3 min read
Osmangazi’de Engeller Ortadan Kalkıyor için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. Sakat vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Dündar, derneğe bilgisayar ve televizyon hediye etti.

Sakatlar Derneği Ziyaret 1

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına Türkiye’ye örnek çalışmalara imza atan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını, Osmangazi’de engelleri kaldırmak için özel bir çaba gösterdiklerini ifade etti. Engelli vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve çözümler üretmek adına Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamındaki engelleri kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplum olarak da bu mücadeleyi vermemiz gerekiyor.  Hedefimiz engellerin ortadan kalktığı bir Osmangazi. Engelli vatandaşlarımızın sıkıntısı bizim sıkıntımız. Engellilerimizin dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle seviniyoruz. Onların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak adına tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımında bulunuyoruz. Akülü araç kullanan vatandaşlarımızın yolda gezerken sıkıntı yaşamamaları adına ilçenin farklı noktalarına Engelli Aracı Şarj Dolum İstasyonları yerleştirdik. Osmangazi Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Şubesi Başkanı Müzeyyen Yıldırım da, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak adına önemli çalışmalar yürütüyor. Her zaman bizlere destek oluyor. Ben engelli vatandaşlarımız adına yaptığı çalışmalar ve verdiği destekler için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Dündar, ziyaret sonunda gelen talep üzerine derneğe bilgisayar ve televizyon yardımında bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …