Home GÜNCEL KORSAN PROPAGANDAYA BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

KORSAN PROPAGANDAYA BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2015 12:46
2 min read
KORSAN PROPAGANDAYA BELEDİYEDEN AÇIKLAMA için yorumlar kapalı
0

YwHJgIuEGeçtiğimiz günlerde Mudanya Kaymakamlığı tarafından düzenlecek olan “Mudanya Mütarekesi’nin 93 Yılı” etkinlikleri için dağıtılan davetiyelerin içinden CHP Genel Başkanı’nın konuk olacağı Halk Arenası programına ait davetiyeler çıkmıştı.

Resmi kurumlardan yapılan siyasi parti propagandasının tepki görmesi üzerine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan açıklama geldi.

Açıklama şu şekilde;

         “Mudanya Mütarekesi’nin İmzalanmasının 93. Yıldönümü nedeniyle 11 Ekim’de düzenlenecek olan etkinlik takviminin duyurulması amacıyla protokole, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum örgüt temsilcilerine gönderilen program davetiyesi ile ilgili kamuoyunda bazı yanlış anlaşılmalar yaşanmıştır.

Mudanya Kaymakamlığı ve Mudanya Belediyesi işbirliğiyle 11 Ekim’de Mütareke Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan kutlama programı ile yine aynı gün Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılacak olan “Mudanya Mütarekesi ve Sonuçları Konulu Panel”, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde aynı akşam saat 21.00’de Gazeteci-Yazar Uğur Dündar’ın Halk Tv’de canlı yayınlanacak olan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olacağı Halk Arenası programının da duyurusu yapılmıştır.

         Söz konusu duyurunun yapılması ile ilgili, hata yapan çalışanımız uyarılmış olup, bundan sonra yapılacak işlerde daha dikkatli olması istenmiştir.

         Davetiyelerin dağıtımı ile ilgili olarak da, Belediye Başkanı olarak herhangi bir inisiyatif kullanmadığımı kamuoyunun bilgisine sunarım.”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…