Home GÜNCEL Mudanya’da Skandal!!! Resmi davetiyenin içinde korsan propaganda

Mudanya’da Skandal!!! Resmi davetiyenin içinde korsan propaganda

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 15:28
3 min read
Mudanya’da Skandal!!! Resmi davetiyenin içinde korsan propaganda için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Mudanya Kaymakamlığı’nın düzenlediği Mudanya Mütarekesi’nin 93. Yılı etkinliklerinin davetiyesini dağıtan Mudanya Belediyesi, kaymakamlığın resmi zarfının içine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programını koydu. AK Parti basın toplantısı düzenleyerek Mudanya Belediyesi’ne tepki gösterdi.

Mudanya Mütarekesi’nin 93. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen resmi programın davetiyesi Mudanya Kaymakamlığı ve Mudanya Belediyesi’nin yaptığı işbirliği doğrultusunda Mudanya Belediyesi tarafından dağıtıldı. Ancak resmi program davetiyesinin içine Mudanya Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa ziyaret programını ve özel bir tv kanalında Başkan Hayri Türkyılmaz’ın katılacağı programın broşürünü de koyarak dağıttı.
Yaşanan skandalın ardından basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya, devleti temsil eden bir makamın hazırladığı davetiyenin içerisine siyasi argümanlar koyarak dağıtılmasının yakışıksız olduğunu söyledi.
Kendilerine gelen 11 Ekim programının yer aldığı davet zarfının içerisinden iki farklı siyasi davetiyenin de çıktığını anlatan Kaya, “Bugüne kadar birliktelikle kazanan Mudanya olsun demiştik. Ancak gelinen noktaya baktığımızda ilçede böyle bir zihniyeti geçtik, devletin adap ve usulünü bilmeyen bir kişi Mudanya’yı yönetiyor. Ortaya çıkan bu tuhaf olayla ilgili Kaymakam Bey’in de gerekeni yapacağını umuyoruz. Bu konuda Başkan, ‘Benim haberim yoktur, personelim yapmıştır’ söylemlerinin de arkasına sığınmasın. Bizler bu konunun takipçisi olacağız. İkinci bir zarftan kaçınıldıysa biz zarfları da alır, bu dağıtımı üstlenirdik” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…