Home GÜNCEL AK PARTİ NİLÜFER ERKEN SEÇİME HAZIR…

AK PARTİ NİLÜFER ERKEN SEÇİME HAZIR…

- Guncellenme Tarihi: 17 Ağustos 2015 12:10
11 min read
AK PARTİ NİLÜFER ERKEN SEÇİME HAZIR… için yorumlar kapalı
0

AK Parti Nilüfer Başkanlığı tarafından düzenlenen 2015 yılının 1. İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Milletvekillerinin de yoğun katılım gösterdiği toplantının açılışında konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, teşkilat olarak muhtemel gözüken erken seçime hazır olduklarını belirterek, “Biz inanıyoruz ki, bu emeklerimizin ve çalışmalarımızın karşılığını başta nilüfer olmak üzere tüm Türkiye’de alacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, 2015 Yılı 1. İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nı Beşevler Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan BESOB Hizmet Binası’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekilleri; Cemalettin Kani Torun, Emine Yavuz Gözgeç, İsmet Su, Zekeriya Birkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

“Türkiye artık kimsenin piyonlarını rahatça ileri sürebileceği bir ülke değildir”

Ev sahibi sıfatıyla toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, “Türk milleti refah seviyesini yükseltmek adına ne zaman bir adım atsa, birileri tarafından düğmeye basıldı ve iç karışıklıklar yaratıldı. 2005 yılında başlayan milli birlik ve kardeşlik projesi kapsamında silahlar susturuldu ve terör unsurlarının yurt dışına çıkarılması gibi gelişmeler yaşandı. Fakat 7 haziran seçimlerinin ardından hem azılı terör örgütü hem de onun siyasi uzantısı tarafından çözüm süreci istismar edildi.  Tüm bunları yaparken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin buna ses çıkarmayacağını düşündüler ama yanıldılar. Her hamlelerinin karşılığını misliyle aldılar ve almaya devam edecekler.  Şunu açıkça söylemeliyim ki, Türkiye artık kimsenin üzerinde hesaplar yapabileceği, piyonlarını rahatça ileri sürebileceği bir ülke değildir. O Türkiye eskide kaldı. AK parti’nin mensupları olarak bizler yeni Türkiye’nin bir daha o eski günlere dönmemesi için gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda muhtemel gözüken erken seçime hazır olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

“Nilüfer’in swot analizini çıkardık”

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak önümüzdeki dönemin yol haritasını belirlediklerini de dile getiren Çolak, “Partimizin 14 yıl önce koyduğu ve bugüne kadar üzerine katarak getirdiği vizyonu biz de ak parti nilüfer ilçe teşkilatı olarak, ‘Nilüfer İlçesi’ne yansıtmak için çaba sarf ediyoruz. Teşkilat mensuplarımızla birlikte Türkiye’de ilk defa 2 günlük kampta bir ilçenin swot analizini çıkardık. Güçlü ve zayıf yönlerimizi, tehditleri ve fırsatları önümüze koyarak, bundan sonraki yol haritamızı belirledik. Biz inanıyoruz ki, bu emeklerimizin ve çalışmalarımızın karşılığını başta nilüfer olmak üzere tüm Türkiye’de alacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

  1. sınıf tiyatro…

AK Parti olarak önümüzdeki süreci planladıklarını ifade eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise, “Kendimizi test ederek ve yenileyerek önümüzdeki süreci planlıyoruz. Bu süre zarfında muhalefet partileri bir komedi sergilemeye devam etti. Milletin karşısında 8 Haziran’dan bu yana 3. sınıf bir tiyatro sergiliyorlar. Bayram yaptılar ve Türkiye’yi restorasyona sokacaklarını ve 13 yıldır yapılan yanlışları düzelteceklerini söylediler. Kendinizi düzeltin. On defa seçime girmiş, on defa mağlup olmuşlar. Şu seçimlerden hiç olmazsa onuncuda bir ders alın. Bir kendinizi kontrol edin, yanlışlarınızı düzeltme gayret içinde olun. ‘Bu millet neden bana inanmıyor, güvenmiyor, bana kendi hayallerinin geleceği adına geçit vermiyor’ sorularını kendinize sorun da bu ülke demokrasi adına ayakları yere basan bir muhalefet kazansın” diye konuştu.

İşlerine gelmiyor…

10 Ağustos 2014’te Cumhurbaşkanı yerine başkanın seçilmesi halinde Türkiye’nin bugünkü kaosu yaşamayacağı görüşünü de dile getiren Dr. Müezzinoğlu, “Bu durum kimsenin işine gelmedi. Bunun Almanya’nın, Fransa’nın, İsrail’in işine gelmemesini anlıyorum da ey CHP, MHP senin neden işine gelmiyor, onu anlamakta zorlanıyorum. Bu ülkenin başkanını seçerek hedeflerine yürümesi mi Türkiye’nin kazanımı? Yoksa koalisyonlarla ekonomik krizlerle, kendi içindeki çatışmalarla 1990 ve 2000’li yıllarda ödediği bedelleri bir daha ödeyerek sıradan bir ülke olması mı senin işine geliyor” dedi.

“Bizler 8 Haziran’dan itibaren yine sahalardaydık. Şimdi de sahalardayız”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin AK belediyeciğin gereğini yerine getirdiğini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık’ın ardından söz alan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun da, ““Sayın Başbakanımız koalisyon için her türlü çalışmayı sürdürdü. CHP ile olan görüşmeler tamamlandı, nasip olursa pazartesi günü de MHP ile görüşülecek. Bizle milletimizin kararı gereğince AK Parti olarak koalisyonun kurulabilmesi için her türlü özveriyi gösteriyoruz ama bizler bir seçimi tamamladığımızda ertesi gün yarın seçime gidilecekmiş gibi her zaman hazır olan teşkilatlarız. Bizler 8 Haziran’dan itibaren yine sahalardaydık. Şimdi de sahalardayız, çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …