Home GÜNCEL Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan İl Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan İl Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 6 Ağustos 2015 11:16
6 min read
Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan İl Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve Yönetimi, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede İl Emniyet Müdürü Yıldız’ın taksicilerin güvenilirliğine yönelik yaptığı vurgu dikkat çekti. Başkan Topçu ise, semtlerdeki taksi duraklarının vatandaşlar açısından güvenilir hizmet noktası niteliği taşıdığının altını çizdi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın makamında gerçekleşen ziyarete Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan İl Emniyet Müdürü Selamı Yıldız, korsan taksicilik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Haksız kazancın önüne geçmek gerekiyor. İnsanlar yatırım yapıp ticari araç sahibi oluyorlar. Fakat bu mesleği yasalara uymadan yapanlar, bu işi dürüst yapanların hakkını yemekteler” dedi.

“Bizler için esnaf demek güvenilir insan demektir” diyerek sözlerine devam eden Yıldız, ticari taksi dendiği zaman akla güvenilirlik kavramının geldiğini belirtti. Vatandaşların taksilerde kendini güvende hissettiğini de ifade eden Yıldız, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na tüm çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

unnamed (42)

İl Emniyet Müdürü Yıldız, ‘Oda çalışmaları’ hakkında bilgilendirildi…

İl Emniyet Müdürü Yıldız’ın ardından bir konuşma yapan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ise, odanın mevcut üyeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Oda olarak Emniyet Müdürlüğü ile hep iç içe olduklarını vurgulayan Topçu, Emniyet tarafından kendilerine sağlanan desteklerden ötürü minnettar olduklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi taksi, dolmuş yönetmeliği kapsamında ticari araçların oda tarafından uydu takip sistemi ile izlenmekte olduğunu hatırlatan Topçu, konuşmasına, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından üyelere yönelik verilen ‘Yaşam Boyu Eğitim’ programı hakkında bilgiler vererek devam etti. Araçlarımıza binen bütün vatandaşlarımızdan sorumluyuz diyen Topçu,  “Tüm ticari araç şoförlerimize eğitim programları düzenlemekteyiz ve şoför tanıtım kartları vermekteyiz. Şoför tanıtım kartı için müracaat eden şoförlerimizden sabıka kaydı, psikoteknik rapor ve uyuşturucu kullanıp kullanmadığına dair hastane raporu istenmektedir. Şoför tanıtım kartı olmayanların araçlarımızda çalışmaları söz konusu değildir” dedi.

Şoförler açısından dış görünümün önemine de işaret eden Topçu, Türkiye’de ilk defa şoför esnafına özel ücretsiz berber salonu açtıklarını kaydetti.

Bursa’nın İngilizce-Türkçe tanıtım kitapçığı tüm taksilerimizde bulunmaktadır…

Topçu, “Müşterilerimizin memnuniyeti hem bizler hem de Bursamız açısından çok önemli. Bu kapsamda Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini İngilizce-Türkçe tanıtan kitapçık bastırıp tüm araçlarımıza ücretsiz olarak dağıttık. Bu sayede Bursa’mızın tanıtımı için yerli ve yabancı turistlerimizin bu kitapçıklardan faydalanmalarını sağlıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …