Home GÜNCEL 18 Kedi Evi, Törenle Hayvanseverlere Teslim Edildi

18 Kedi Evi, Törenle Hayvanseverlere Teslim Edildi

- Guncellenme Tarihi: 3 Ağustos 2015 11:26
2 min read
18 Kedi Evi, Törenle Hayvanseverlere Teslim Edildi için yorumlar kapalı
0

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi tarafından yaptırılan 18 adet kedi evi, gönüllü hayvanseverlere teslim edildi.
Tunca Kereste ve Orman Ürünlerinin sahibi Tunca Cansever tarafından yapılan kedi evlerinin dağıtım törenine, Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Zehra Akgün Çelikok, Başkan Yardımcısı Saadet Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Güner, Ahmet Nalcı ile birlikte gönüllü hayvan sever dostları katıldı.
Dernek Başkanı Sayın Çelikok, öncelikle Tunca Cansever’i teşekkür ederek, “ Biz kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmaya devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarımız hayvan dostlarımızı düşünerek, onların yaşam hakkını da gözeterek en iyi ve en güzel sonucu elde edecek şekilde devam ediyor ve edecektir ” dedi.
Başkan Çelikok, çok sıcak bir yaz geçirdiğimizden dolayı sokaktaki sahipsiz kedi, köpek, kuş ve diğer canlarımız için hayvan sever dostlarının ve yüreğinde merhamet duygusu olan insanların mutlaka kapı önlerinde temiz su kapları bulundurmalarını ve suları her gün yenilemelerini rica etti.

Kaynak:Hürriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…