Home GÜNCEL Vişne Caddesi’nin çehresi değişiyor.

Vişne Caddesi’nin çehresi değişiyor.

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2015 14:11
4 min read
Vişne Caddesi’nin çehresi değişiyor. için yorumlar kapalı
0

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, makamında Bebe ÇocukKonfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) heyeti ileistişarelerde bulundu. BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, BEKSİAD Başkan YardımcısıSalih Bahadır, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, BTSO Yönetim KuruluBaşkanvekili İsmail Kuş ve BEKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğuziyarette Vişne Ticaret Bölgesi’ne yapılacak yatırımlar değerlendirildi.Yıldırım Belediyesi tarafından Vişne Caddesi’ne inşa edilmesi planlanan merkeziçerisinde toplantı salonlarının da bulunacağı üç katlı Ticaret Merkezi binasıhakkında değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede konuşan Yıldırım BelediyeBaşkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın ekonomisini ayağa kaldırmada VişneTicaret Bölgesi büyük önem arz ediyor. Bu açıdan bebe ve çocuk konfeksiyonusanayicilerine destek olmayı sürdüreceğiz. Yıldırım’a kazandıracağımız TicaretMerkezi binası ile Yıldırım ekonomisinin lokomotifi olan BEKSİAD’ın Yıldırımekonomisini güçlendirmesine yardımcı olacağız” diye konuştu.

 VİŞNE CADDESİ’NE İKİ LED EKRAN GELİYOR

Öte yandan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,  Vişne Caddesiüzerine iki led ekran yapılacağını dile getirdi. Yapılacak ekranların VişneCaddesi’ne prestij kazandıracağını belirten Başkan Edebali, “Cadde üzerineyapılacak led ekranlarda Yıldırım Belediyesi’nin çalışmalarının yanı sıra havadurumu, döviz kurları ile BEKSİAD üye işyerlerinin logo ve tanıtımlarının yeralacak. Bu ekranlar Yıldırım ticaretinin merkezi olan Vişne Caddesi’ninçehresini değiştirecek” ifadelerini kullandı.

‘BAŞKAN EDEBALİ’NİN DESTEĞİ ÖNEMLİ’

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin, bebe ve çocukkonfeksiyonu sanayicilerine desteğinin azımsanmayacak düzeyde olduğuna değinenBEKSİAD Başkanı Halil Atalay da, “Yıldırım’ın ekonomik kalkınmasını hepbirlikte gerçekleştirebilmek adına sayın Edebali’nin desteğini her zamanhissettik. Vişne Ticaret Bölgesi’ne Yıldırım Belediyesi tarafından inşaedilecek Ticaret Merkezi binası ve led ekran projeleri nedeniyle kendilerineteşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Coşkusu Nil Karaibrahimgil ile Taçlandı

 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamı…