Home GÜNCEL Şampiyon Malkoç, Başkan Sargın’a kupayı sundu

Şampiyon Malkoç, Başkan Sargın’a kupayı sundu

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2015 10:07
3 min read
Şampiyon Malkoç, Başkan Sargın’a kupayı sundu için yorumlar kapalı
0

Türkiye Enduro Şampiyonu 3. Ayak Kazan Yarışı E1-B sınıfının Şampiyonu Nazmi Malkoç aldığı kupayı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a sundu.

İznik Belediye Başkanlığı’nın destekleri ile İZMOK (İznik Motosiklet Kulübü) olarak Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 3. ayak yarışlarına 25-26 Temmuz tarihleri arasında Ankara’nın Kazan ilçesinde yapılan yarışlara katıldılar. İznik ve İZMOK’ u temsil etmek üzere yarışlara Nazmi Malkoç ve Ersoy Uzun katıldı.

Hitit Motorsiklet Kulübü’nün organize ettiği şampiyona, Güvenç Köyü Göleti mesire alanındaki yeni Enduro parkurunda gerçekleştirilen yarışlarda Türkiye Enduro Şampiyonu 3. Ayak Kazan Yarışı E1-B sınıfının Şampiyonu Nazmi Malkoç olurken, 8 aylık sakatlık süreci sonrasında yarışlara katılan Ersoy Uzun ise E1-A sınıfında beşincilik elde etti.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği şampiyonada, gün boyu etkinlikler düzenlendi. Şampiyonanın üçüncü ayağında 150’den fazla yarışçı, kaya, bol taşlı kurumuş dere yatakları, vadi içi yollar, göletin etrafından geçen, teknik ve becerinin ön planda olduğu parkurda izleyicilere görsel bir şölen sundu.

Kupayı teslim alan Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında “İznik Motosiklet Kulübümüzü başarılarından dolayı tebrik ediyorum.İznik Belediyesi olarak bu tür faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz.Motorcularımızın başarıları bizleri mutlu ediyor.Gittikleri ulusal yarışmalarda ilçemizi güzel bir şekilde temsil ediyorlar.Bu yüzdende kendilerine İznik Halkımız adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …