Home GÜNCEL Miniklerin Futbol Aşkı Sertifika İle Taçlandı

Miniklerin Futbol Aşkı Sertifika İle Taçlandı

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2015 10:33
3 min read
Miniklerin Futbol Aşkı Sertifika İle Taçlandı için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi ve İznikspor ‘un ortaklaşa düzenlediği Yaz Futbol Okulu coşkulu sertifika töreni ile sona erdi.

İlçe Stadyumu Suni Cim sahada yapılan törene İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yıldırım, Necmettin Çömez, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznikspor  Başkanı Abdullah Balaban ve Yönetimi, İznik Spor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker, Teknik Ekip, Antrenörler ve genç sporcuların aileleri katıldı. 30 gün süresince “Yaz Futbol Okuluna” katılan 7-14 yaş arasındaki 130 minik sporcu sertifika sevinci yaşadı.

Minikler Sertifikalarını Belediye Başkanı Osman Sargın ve protokol üyelerinin elinden aldı. Yetenekli miniklerin İznikspor’un alt yapısına kazandırıldığı kurstan minikler, mutlu ama bir o kadarda arkadaşlarından ayrıldıkları için hüzünlü ayrıldı.

İznikspor Futbol Yaz Okuluna destek veren Kayalı Ticaret, İrfan Sürücü Kursu ve Kaynarca Bilgisayar’a formalarını Belediye Başkanı Osman Sargın takdim etti.

Ailelere, çocuklarını İznik Belediyesi’ne güvenerek, emanet ettikleri için teşekkür eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Spora ve sporcuya olan desteğimizi her zaman sürdürmeye devam edeceğiz. Belediye ve İznikspor Kulübü olarak altyapıya önem veriyoruz. İznik Belediyesi ile İznikspor’un birlikte düzenlediği Yaz Futbol Okulu’na katılan çocuklarımız yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirdi. Burada yetişen genç yeteneklerimizde artık İznikspor’un altyapısında yer alacak. İnşallah spor hayatlarına devam eder ve milli sporcularımız arasında yerlerini alırlar. Bu faaliyette emeği geçen herkesi kutluyor, hepsine teşekkür ediyorum ” dedi.

Sertifikaların dağıtılmasından sonra tören sporcular ve protokolün birlikte toplu olarak fotoğraf çektirmeleriyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…