Home EĞİTİM BTÜ’de lisans öğrenci sayısı 2 katına çıktı

BTÜ’de lisans öğrenci sayısı 2 katına çıktı

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2015 11:09
2 min read
BTÜ’de lisans öğrenci sayısı 2 katına çıktı için yorumlar kapalı
0

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen merkezi yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki (BTÜ) lisans öğrenci sayısı yaklaşık ikiye katlandı.

2015 yılına kadar beş bölümde lisans eğitim ve öğretimi veren BTÜ, 2015-2016 yılında yedi tane daha yeni bölüm açtı. 2015-2016 yılında toplam 12 bölümde lisans eğitimi verecek olan BTÜ böylece lisans öğrenci sayısını yaklaşık ikiye katlamış oldu.

Bursa Teknik Üniversitesi’ni tercih eden yeni öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Arif Karademir, “Bütün öğrencilerimizin en iyi bilgi ve mesleki yetkinlikle donatılması için BTÜ ailesi olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Üniversite’nin Yıldırım Yerleşkesi’nde kurulacak olan kayıt masalarında kayıt işlemlerinin 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşeceği belirten Prof. Dr. Arif Karademir, öğrencilerin belirtilen süre içerisinde başvurularını tamamlamaları gerektiğini hatırlattı.

Öğrencilerin Üniversitenin web sitesindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (http://oidb.btu.edu.tr/index.php?page=duyuru&id=41789) sayfasından bilgi alabileceklerini söyleyen Prof. Dr. Arif Karademir, aynı sayfada bulunan telefon numaraları aracılığı ile görevlilerle de iletişime geçebileceklerini aktardı. Rektör Prof. Dr. Karademir dileyen öğrenciler için e-devlet üzerinden kaydolma imkânı sunulacağını belirterek, bu sene ilk defa uygulamaya giren elektronik kayıtların ise 28 Temmuz-5 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapıldığını bildirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…