Home EKONOMİ KOSGEB Başarılı Kobileri Ödüllendiriyor

KOSGEB Başarılı Kobileri Ödüllendiriyor

- Guncellenme Tarihi: 31 Temmuz 2015 12:51
4 min read
KOSGEB Başarılı Kobileri Ödüllendiriyor için yorumlar kapalı
0

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri için başvurular tüm hızıyla sürüyor.
KOSGEB, KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ‘Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü, ‘Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri’ ve ‘Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri’ kategorilerinde verilecek. ‘Yılın Çevre Dostu KOBİ Ödülü’ kategorisinin de eklendiği yarışmaya, KOSGEB veri tabanında kayıtlı ve onaylı güncel KOBİ beyannamesi olan tüm işletmeler katılabilecek. Girişimciler ve firmalar, son başvuru tarihi 16 Ağustos 2015 olan ödüllere ‘KOSGEB şifreleri’ ile www.turkiyegirisimcileri.org adresi üzerinden online olarak başvurabilecek.
KOBİ ve girişimcilerin ülke ekonomisine sağladıkları katkının cesaretlendirilmesi ve potansiyellerinin ortaya çıkarılması amacıyla düzenlenen organizasyon hakkında bilgi veren KOSGEB  Bursa Müdürü Ahmet Akdağ, “Yılın Çevre Dostu KOBİ Ödülü kategorisinin de eklendiği ödüller için bu yıl da yoğun bir katılım bekliyoruz. 4. KOBİ ve Girişimcilik Ödüllerimize başvurmak isteyen firmalar arasından KOSGEB veri tabanında kayıtlı ve güncel KOBİ beyannamesi onaylı olanlar başvurularını www.turkiyegirisimcileri.org sayfasından gerçekleştirebilirler” dedi.
Finalist ve ödüle layık görülen işletme sayısıyla Bursa’nın hep Türkiye’nin zirvesinde yer aldığını vurgulayan Ahmet Akdağ, “Geçtiğimiz 3 organizasyomuzda Bursalı girişimcilerimiz 5 ödülün sahibi olarak bizleri gururlandı. Gerek KOBİ’lerinin sayısı gerekse de niteliğiyle Türkiye’nin lider üretim merkezleri arasında yer alan Bursa’mızdan yine yüksek bir katılım sağlanması ve firmalarımızın ödül törenimize damga vurması en büyük beklentimiz. Bursa’mızın birçok kategoride yine büyük ödülleri alacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Hürriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…