Home GÜNCEL Başkan Türkyılmaz, çalışanları ile biraraya geldi!

Başkan Türkyılmaz, çalışanları ile biraraya geldi!

- Guncellenme Tarihi: 31 Temmuz 2015 12:05
2 min read
Başkan Türkyılmaz, çalışanları ile biraraya geldi! için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da, belediye personeli ile birlikte Mudanyalı Hemşehrilerimize hizmet etmenin ayrıcalık olduğunu vurguladı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda belediyede görev yapan mesai arkadaşları ile bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ben Mudanya sevdalısı değil, Mudanya aşığı bir insanım. Bunun içinde yapacağımız projeler ile Mudanya’nın imajını değiştirmek istiyoruz. Seçim döneminde söz verdiğimiz bir çok projeyi gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Ben kendime iki dönemlik bir süreç belirledim. Halkımız da takdir ederse, bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Amacımız Mudanyalı hemşehrilerimize en güzel hizmeti vermektir ” diye konuştu.

unnamed (1)

 

Personelin görüşlerini ve önerilerini de dinleyen Başkan Hayri Türkyılmaz, yapacakları çalışmalar hakkında personeline geniş bilgiler verdi. Başkan Hayri Türkyılmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Geçmiş dönemlerden belediyemiz üzerinde dolaşan karabulutları el ele vererek, hep birlikte dağıtacağız. Belediyede çalışan arkadaşlardan işlerine sahip çıkmalarını istiyorum. Hiç kimseye ayrımcılık yapmayın. Her zaman güler yüzlü olun. Kesinlikle yasaların ve mevzuatın dışında olan işlere evet demeyin. Hepimizin tek amacı Mudanyalı Hemşehrilerimize en güzel hizmeti vermektir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …