Home GÜNCEL Arnavutköy Balıkçı Barınağı ışıl ışıl olacak

Arnavutköy Balıkçı Barınağı ışıl ışıl olacak

- Guncellenme Tarihi: 30 Temmuz 2015 11:04
3 min read
Arnavutköy Balıkçı Barınağı ışıl ışıl olacak için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesi tarafından, Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nın çöken ve bozulan beton zeminin yenilenmesinin ardından, elektrik sisteminin tadilat çalışmalarına başlandı. Elektrik sistemi tamamlandığında, Arnavutköy Balıkçı Barınağı, gece de ışıl ışıl olacak.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nın çöken ve bozulan beton zemininin yenilenmesinin ardından, elektrik sisteminin tadilat çalışmalarına başlandığını söyledi. Göreve geldiğinde Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nın bakımsızlıktan adeta harabeye döndüğünü belirten Başkan Türkyılmaz, Mudanya belediyesi olarak 1,5 milyon TL harcama yapılarak Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nın yenilendiğini hatırlattı. Başkan Türkyılmaz, “Çalışmalarımızla birlikte Arnavutköy Balıkçı Barınağı’mızdaki konfor da artmış olacak. Buradaki teknelerin elektrik ve su ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, barınağın beton zemini üzerine yapılan kanal içinden su tesisatı ve enerji hatları geçirilerek, daha sağlıklı bir hale getirilmesi çalışmalarına başlandı.

Barınağımızın denize açık 350 metre uzunluğunda olan mendireğine, belediyemiz elektrik teknisyenlerimiz tarafından 15 adet galvaniz elektrik direği dikiliyor. Her bir direkteki armatürlerde 96’şar adetli LED ampul bulunuyor ve gün ışığı aydınlatma ile barınağımızı en iyi şekilde aydınlatacaktır. Barınağa girişlerin daha güvenli olması için kartlı sayaç uygulamasının çağdaş bir şekilde uygulanabilir olması için çalışmalarımız devam ediyor. Mudanya Belediyemize ait Arnavutköy Balıkçı Barınağı’mızın, Marmara bölgemizin en güzel ve en modern barınağı olması için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…