Home GÜNCEL Kaymakam Işık, Kent Konseyi ziyareti ile veda etti

Kaymakam Işık, Kent Konseyi ziyareti ile veda etti

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2015 12:15
2 min read
Kaymakam Işık, Kent Konseyi ziyareti ile veda etti için yorumlar kapalı
0

Edirne Vali Yardımcılığı görevine atanan Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, veda turlarını tamamladı.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz başta olmak üzere, çok sayıda kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütünü ziyaret ederek vedalaşan Kaymakam Cahit Işık’ı, Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri yolcuetti. Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Genel Sekreter Mehmet Çelik ve Yürütme Kurulu üyeleri, Kaymakam Cahit Işık’ı makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinde de başarılarının devamını dilediler.

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Cahit Işık’ın Gemlik sevgisi ile dolu, ilçe sorunlarına duyarlı ve başarılı bir yöneticilik dönemi geçirdiğini söyledi. Üç yıllık süreçte güzel hizmetlerin, hoşgörülü ve başarılı işbirliğiyle desteklendiğini vurgulayan Serim, Gemlik Kitapçığının hazırlanması ve Zeytin Festivali gibi büyük organizasyonlarda da Kaymakam Cahit Işık’ın Kent Konseyine büyük destek verdiğini bildirdi.

Beş yıllık görev süreci dolmadan tayini çıktığı için konuyu yargıya taşıdığını hatırlatan Kaymakam Cahit Işık’ta, Gemlik’ten ayrılışının geçici olması dileğini taşıdığını ifade etti. Gemlik’e daha uzun süre hizmet vermek istediğini ve güzel dostluklar ile başarılı çalışmaların yolunu açan işbirliklerini sürdürmeyi istediğini anlatan Işık, ziyaret adına Kent Konseyi Yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …