Home GÜNCEL Huzurevi sakinleri yalnız değil

Huzurevi sakinleri yalnız değil

- Guncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2015 11:30
3 min read
Huzurevi sakinleri yalnız değil için yorumlar kapalı
0
ÇALIMLIOĞLU GAYRİMENKUL HUZUREVİ SAKİNLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. çalışanları, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kaplıkaya Huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kaplıkaya Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile bir araya gelen Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. çalışanları, huzurevi sakinlerinin ellerini öpüp büyükleriyle tek tek sohbet etti. Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Halkla İlişkiler ve İK Yöneticisi Eda Çalışan, “Sosyal refah ve sosyal hizmet programlarının iyileştirilmesi önemli bir konudur. Toplumların sosyal yönden iyileştirilmesini amaçlayan politikaların saptanması ve buna ilişkin standartların tanımlanması da çok önemli bir konudur. Bu ziyaretlerin bizim için özellikle büyüklerimizin hayır dualarını almak için yaptığımız ziyaretlerdir. Sosyal devlet olmanın en güzel örneğini burada görüyoruz. Burada her düşünceden büyüklerimiz var. Bizleri kendi evlatları gibi karşıladılar” diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kaplıkaya Huzurevi’nde kendilerine çok iyi baktıklarını ifade eden Huriye Mengi, 15 senedir huzurevinde kaldığını söyledi. Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. çalışanlarını yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren huzurevi sakinleri, kapılarının her zaman açık olduğunu da sözlerine ekledi.
Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Çalımlıoğlu, huzurevi sakinlerine ihtiyaçları doğrultusunda pijama, çamaşır, hasta bezi ve kolonya gibi malzemeler hediye etti.

Kaynak:Hürriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…