Home GÜNCEL Başkan Sargın’dan Basın Bayramında anlamlı hediye

Başkan Sargın’dan Basın Bayramında anlamlı hediye

- Guncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2015 12:22
2 min read
Başkan Sargın’dan Basın Bayramında anlamlı hediye için yorumlar kapalı
0

İznik’in duayen basın mensuplarından ve 38 yıl önce kurulan Doğuş Gazetesi sahibi Kadir Oğuz 24 Temmuz Basın Bayramı’nda yalnız bırakılmadı.Belediye Başkanı Osman Sargın evinde ziyaret ederek kendisine Akülü Sandalye hediye etti.

İznik Belediye Başkanı  Osman Sargın, geçtiğimiz aylarda geçirdiği rahatsızlık sebebiyle, bir bacağı ameliyat ile alınan İznik Doğuş Gazetesi sahibi Kadir Oğuz’u ziyaret etti.Oğuz’un ihtiyacı olan akülü sandalye ile ziyarete giden Başkan Sargın Kadir Oğuz’u bu anlamlı günde mutlu etti.

Ziyarette konuşan Kadir Oğuz “Belediye Başkanımız ve aynı zamanda  arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.Bu günde ve hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmıyor.Dışarıya çıkmam için ve gazeteme gidebilmem için bir akülü arabaya ihtiyacım vardı.Başkanımızın akülü araba hediyesi beni çok mutlu etti ve duygulandırdı.Kendisinden Allah razı olsun.Bu vesile ile tüm basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Basın Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Sargın’a ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznik Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun ve yönetimi eşlik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…