Home GÜNCEL Geleceğin yönetmenleri Nilüfer’de yetişiyor

Geleceğin yönetmenleri Nilüfer’de yetişiyor

- Guncellenme Tarihi: 24 Temmuz 2015 13:15
2 min read
Geleceğin yönetmenleri Nilüfer’de yetişiyor için yorumlar kapalı
0

Çocukların farklı alanlarda yeteneklerini geliştirmek için çeşitli etkinlikler düzenleyen Nilüfer Belediyesi, “Haydi çocuklar film çekmeye” sloganıyla düzenlediği atölyelerle, sinema sanatına çekirdekten yetişen yeni yetenekler kazandırıyor.

Çocukların yaz tatilini dolu dolu geçirmesi için farklı bir projeye daha imza atan Nilüfer Belediyesi, sinema atölyesiyle onların dünyasında yepyeni kapılar aralıyor. Atölyede, Nilüferli çocuklara yönelik yönetmenlik eğitimi veriliyor. “Nilüfer’in çocukları sanatla büyüyor” projesi kapsamında hazırlanan “Haydi çocuklar film çekmeye” eğitimleri, 40 çocuğun katılımıyla Akçalar Mahallesi’nde Japon Yönetmen Miyazaki’nin çizgi film gösterimi ile başladı. Eğitmenliğini Meltem Öztürk’ün yaptığı “Haydi çocuklar film çekmeye” atölyesinde, ilk ve ortaokul öğrencileri kendi hikayelerini yazarak film haline getirecek. 3 gün sürecek eğitimlerin sonunda minik yönetmenler filmlerini izleyicinin beğenisine sunacak. Kendi hikayelerini beyaz perdeye aktaran minik yönetmenlere Nilüfer Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Nilüfer Belediyesi tarafından Akçalar ve Gölyazı mahallelerinde düzenlenen, diğer mahallelerde de yaz süresince programlanacak atölye sonunda çocukların aldıkları eğitimler belgesel haline getirilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…