Home GÜNCEL Eski Heykel Ulubatlı Hasan Meydanı’na dikilecek

Eski Heykel Ulubatlı Hasan Meydanı’na dikilecek

- Guncellenme Tarihi: 24 Temmuz 2015 15:27
2 min read
Eski Heykel Ulubatlı Hasan Meydanı’na dikilecek için yorumlar kapalı
0
KARACABEY BELEDİYE BAŞKANI ALİ ÖZKAN, ULUABATLI HASAN ANITIN’INDA GERÇEKLEŞTİRİLEN RESTORASYONUN ARDINDAN ESKİ HEYKELİN KARACABEY’DE BULUNAN ULUABATLI HASAN MEYDANI’NA DİKİLECEĞİNİ DUYURDU.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uluabatlı Hasan Anıtın’ında gerçekleştirilen restorasyonun ardından eski heykelin Karacabey’de bulunan Uluabatlı Hasan Meydanı’na dikileceğini duyurdu.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eski heykelin tekrar Karacabey’de değerlendirilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler zaten bu meydan için böyle bir çalışma planlıyorduk. Büyükşehir’in Uluabatlı Hasan törenleri öncesi anıtı yenilemesi bizim için bu anlamda iyi bir gelişme oldu. Hem Bursa-İzmir yolu gibi yoğun bir güzergâh üzerinde yer alan anıtın daha dikkat çekici olması sağlandı, hem de eski heykel Uluabatlı Hasan Meydanı’nda kullanılabilmesinin önü açıldı” dedi.
Kısa bir süre içerisinde park bahçeler müdürlüğü ekiplerinin meydanda çalışmalara başlayacağını belirten Özkan, Karacabey’in farklı noktalarında cazibe merkezleri oluşturmayı düşündüklerini ve bu tarz çalışmaların sürdürüleceğinin altını çizdi. Düzenlemelerin ardından anıtın törenle açılacağı belirtildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…