Home GÜNCEL Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yenileniyor

Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yenileniyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Temmuz 2015 15:26
2 min read
Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yenileniyor için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 5 yüzme havuzundan biri olan Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yüzme severlerin daha iyi şartlarda hizmet verilmesi adına baştan aşağı yeniliyor.

Yüzmek ve yüzme öğrenmek isteyen 7’den 70’e tüm Bursalılara en iyi hizmeti sunmak için Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu teknik ve fiziki olarak yenilediklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun üzerindeki çadırı kaldırarak açık hale getirdik. 12,5 x 25 metrelik 5 kulvardan oluşan yarı olimpik havuz, artık yaz döneminde hizmet verecek şekilde düzenlendi. En büyük yenilik ise dezenfekte sisteminde oldu. Daha önce havuz suyunun temizliği için klor kullanılırken, bu gün kurulan ozon jeneratörü sayesinde su ozonla temizlenmeye başlandı” dedi.

Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun bakım ve yenileme çalışmaları için yaklaşık 550 bin TL kaynak kullandıklarını belirten Başkan Dündar, “Teknik ve fiziki olarak tamamı elden geçirilen Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun soyunma odaları ve duşları tamamen yenilendi. Havuzda kullanılan sıcak su ihtiyacını karşılamak için güneş enerji sistemi kuruldu. Böylelikle fosil yakıt tüketimini ortadan kaldırılarak, hem doğaya hem zarar de ülke ekonomisine zarar vermeyeceğiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …