Home GÜNCEL Can simidi yine Belediye oldu!

Can simidi yine Belediye oldu!

- Guncellenme Tarihi: 21 Temmuz 2015 13:44
5 min read
Can simidi yine Belediye oldu! için yorumlar kapalı
0

Gemlik Spor ’un Bölgesel Amatör Ligde (B.A.L.) mücadele edebilmesi için Federasyona yatırılması gereken 25 bin lira tutarındaki katkı payını Gemlik Belediyesi yatırdı.

Son dört yıl içinde Gemlik Spor ‘un en büyük destekçisi konumunda bulunan Gemlik Belediyesi bu jestiyle 31 yıllık tarihinde ilk kez bu seviyeye gelen kulübün şampiyonluk emeğini de boşa çıkarmamış oldu. Sportif alt yapı, tesis ve saha yapımına önem veren, sporculara ve spor kulüplerine malzeme desteğinden kaçınmayan, İlçe Atatürk Stadyumunu baştan sona yenileyen ve Gemlik Spor ‘un başarısı için maddi manevi hiçbir destekten kaçınmayan Gemlik Belediyesi, kırmızı beyazlı taraftarların gönlünde de taht kurmuş durumda. Gemlik Belediyesi son olarak zor durumda bulunan ve bugüne kadar hiçbir şahıs, kurum ve kuruluşun elini cebine atmadığı Futbol Federasyonuna yatırılması zorunlu 25 bin liralık katkı payını da son gün olan 20 Temmuz’da yatırarak, kırmızı beyazlı camianın ve futbolcuların bir yıllık alın terlerinin boşa gitmemiş olmasını sağladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki tüm kurum ve kuruluşları Gemlik Spora sahip çıkmaya ve desteklemeye davet ettiklerini belirterek, futbol branşında Gemlik Spor ‘un ilçenin Milli Tıkımı olduğuna dikkat çekti. 4 yıldır Kırmızı Beyazlı kulübe belediye olarak her türlü destek ve hizmeti verdiklerini hatırlatan Refik Yılmaz, Gemlik Spor ‘un BAL liginde kalıcı olup, başarılı olması ve önümüzdeki yıllarda da 3. Lig başta olmak üzere profesyonel ligleri hedeflemesi için herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Gemlik Belediyesi olarak 25 bin liralık katkı payını federasyon hesabına yatırdıklarını anlatan Refik Yılmaz, sadece belediye ve birkaç Gemlik Spor aşığı taraftar ve yöneticinin desteğiyle değil, ilçenin tamamının desteğiyle kulübün büyüyeceğini açıkladı.

Gemlik’in Karate, Güreş, Tekvando, Basketbol gibi salon sporlarının yanı sıra, Moto Kros gibi ekstrem sporlarda da başarılı olduğunu, uluslar arası ve ulusal turnuvalara ev sahipliği yapabilecek düzeye geldiğini kaydeden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, futbolda da amatör branşlarda üst üste gelen başarıların Gemlik Spor ‘un BAL ligine yükselmesiyle taçlandırıldığını anımsattı. Gemlik Spora ve Gemlik Sporuna yönelik destek ve hizmetlerin, alt yapı ve yatırımların devam edeceğini ifade eden Refik Yılmaz, “Şimdi Gemlik Spora destek çıkma, Gemlik Sporu destekleme zamanı. Herkesi bu önemli davaya sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …