Home GÜNCEL Madalya avcısı görev başında

Madalya avcısı görev başında

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2015 11:35
2 min read
Madalya avcısı görev başında için yorumlar kapalı
0
Yıldırım Belediyespor’un yıldız sporcusu Ozan Eres, Tenis Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen turnuvada Türkiye şampiyonu oldu.
‘Spor şehri Yıldırım’ anlayışıyla amatör sporlara büyük yatırım yapan Yıldırım Belediyesi, ulusal alanda kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi. Yıldırım Belediyespor sporcusu Ozan Eres, kendinden 2 yaş büyük tenisçilerin mücadele ettiği turnuvada 12 Yaş kategorisinde şampiyonluk madalyasının sahibi oldu. Genç raketin kazandığı başarılarından dolayı kendisiyle gurur duyduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ulusal alanda bize bu başarıları kazandıran, Yıldırım’ın adını tüm ülkeye duyuran sporcumuzu tebrik ediyorum” dedi.
ŞAMPİYONLAR ŞEHRİ YILDIRIM
Kazanılan başarılarla Yıldırım’ı ulusal ve uluslararası spor platformlarında marka şehir konumuna getirmeye başladıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “250 bini aşkın genç nüfusuyla ilçemiz yüksek bir potansiyele sahip. Genç nüfusumuzun spor sayesinde tam donanımlı yetişmesi bizim için oldukça önemli” diye konuştu. Yıldırım’da her yaştan bireyin spor yapması adına Ozan Eres gibi başarılı sporcuların örnek olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Yıldırımlı hemşehrimizin sporla iç içe olması için projelerimizi teker teker hayata geçiriyoruz. Yıldırım’ın her alanda kalkınması amacıyla spora ve sporcuya olan desteğimizi devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …