Home GÜNCEL Sokaktaki dostlar susuz kalmayacak

Sokaktaki dostlar susuz kalmayacak

- Guncellenme Tarihi: 15 Temmuz 2015 13:05
3 min read
Sokaktaki dostlar susuz kalmayacak için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin sokaktaki dostlarımıza yönelik uygulamaları ara vermeden sürüyor. Gemlik Belediyesi Sosyal Sorumluluk Kapsamında Hayvanlara Yönelik Su Kapları Dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor. Gemlik Belediyesi’nin parklar, caddeler ve sokakların yanı sıra kırsal kesime bırakacağı su kapları dağıtımı yapıldı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, Zabıta Müdürü Erol Bütün ve Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Başkanı Ümran Akyavaş’ın da katıldığı törende 100 adet su kabı Hayvan Severler ve Belediye ekipleri tarafından ilgili bölgelere konuldu.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, kış aylarında yiyecek, yaz aylarında da hem yiyecek hem de su kapları gibi hayvan haklarına yönelik projeleri devam ettirdiklerini belirterek, sokaktaki dostlar için daha kalıcı projeler konusunda da çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de Hayvanlara yönelik Gemlik Belediyesi projelerine destek ve katkı sunacağını vurgulayan Kadir Erol, Gemliklilerden de su kaplarına sahip çıkarak, boş su kaplarını doldurmalarını istedi.

DOHAYKO Başkanı Ümran Akyavaş’ta, Gemlik Belediyesi’nin kuş evleri, kedi evleri, kış aylarında yiyecek kampanyası gibi uygulamalarının yanı sıra yaz aylarında geleneksel hale getirdiği su kapları dağıtımının önemine değinerek, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’a teşekkür etti. Hayvanlara yönelik çalışmaların sadece kurumları ilgilendirmediğini kaydeden Akyavaş, halkın da bu uygulamalara sahip çıkması gerektiğine işaret ederek, “Biz hayvan severler olarak, Gemlik Belediyesi ekipleri ile birlikte su kaplarına sahip çıkacağız. Boş olan su kaplarını dolduracağız. Ancak İlçe halkı ve esnaflarımız da bu konuda duyarlı olmalılar” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…