Home GÜNCEL Kayapa Islah OSB’den Bursalılara iftar!

Kayapa Islah OSB’den Bursalılara iftar!

- Guncellenme Tarihi: 15 Temmuz 2015 13:46
3 min read
Kayapa Islah OSB’den Bursalılara iftar! için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO), ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ kampanyasına destek veren Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, Osmangazi Çarşamba Pazaryeri’nde binlerce Bursalıya iftar yemeği verdi.

Kayapalı sanayici ve iş adamları dayanışma ve paylaşmanın önem kazandığı Ramazan ayında anlamlı bir etkinliğe imza attı. ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ kampanyasına destek veren Kayapa Islah OSB, binlerce Bursalıyı tek bir sofrada buluşturdu. Sosyal dayanışma ve yardımlaşma örneğinin yaşandığı iftara yaklaşık 2 bin Bursalı katıldı. İftara daha çok dar gelirli ailelerin ve Suriyeli muhacirlerin katılım gösterdiği gözlenirken, Kayapa’da Islah OSB’de faaliyet gösteren birçok sanayici de halka beraber orucunu açtı.

Kayapalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) Başkanı Yalçın Toy, Kayapa Islah OSB’nin düzenlediği iftara katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. ‘Ramazan’ın bereketi burada da gözüküyor’ diyen Başkan Toy, “Katılan, protokol üyelerine ve sanayici dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. İnşallah böyle güzel organizasyonlar devam eder.

Bizler de elimizden gelen desteği her zaman koyacağız” dedi. Kayapa Islah OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran da, BTSO’nun bu iftarı 3 yıldır sürdürdüğünü vurguladı. İftara olan yoğun ilgiye dikkat çeken Duran, “Böyle bir organizasyonun içinde olduğumuz için çok mutluyuz. Ben hem BTSO Yönetim Kurulu Üyesi hem de Kayapa Islah OSB’deki görevimden dolayı çifte mutluluk yaşıyorum. Bu projenin hayata geçirilmesi aşamasında da içerisindeydim. Görüyorum ki çok güzel bir iş yapmışız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…