Home GÜNCEL Emine Yavuz Gözgeç’ten iftar mesaisi!

Emine Yavuz Gözgeç’ten iftar mesaisi!

- Guncellenme Tarihi: 15 Temmuz 2015 10:05
2 min read
Emine Yavuz Gözgeç’ten iftar mesaisi! için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, kurucuları arasında yer aldığı Hukuki Araştırmalar Derneği (HU-DER) Bursa Şubesi ile doğum yeri olan İsmetiye Mahallesi’ndeki iftarlara katıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Bursa’daki çalışmaları kapsamında HU-DER Bursa Şubesi ile kendi doğum yeri olan İsmetiye Mahallesi’nde düzenlenen sokak iftarına katıldı. HU-DER Bursa Şubesi iftarında meslektaşlarıyla biraraya gelen Emine Yavuz Gözgeç, burada mesleki konular hakkında iftara katılanlarla istişarelerde bulundu. Gözgeç, daha sonra doğum yeri olan İsmetiye Mahallesi’ndeki Sokak iftarına katıldı. Burada vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılanan Gözgeç, iftar vaktine kadar hemşerileriyle hasbihal etti.

İftar programlarına katıldıktan sonra bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Yoğun geçen Ramazan ayının ardından, birkaç gün sonra ne mutlu ki bayrama ulaşacağız. Ramazan ayı, kendine has özellikler barındıran bir aydır. Bu ayın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise azaptan kurtuluştur. Rabbim, bizleri bu ayın kıymetini en iyi bilenlerden etmiştir inşallah. Bu güzel günlerin arından ise önümüzdeki günlerde bayrama ulaşacağız. İnşallah bayram da geride bıraktığımız bu günler gibi huzur ve sakinlik içerisinde geçer. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…