Home GÜNCEL Karacabey bölgenin önemli bir ekonomik gücüdür!

Karacabey bölgenin önemli bir ekonomik gücüdür!

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2015 12:42
3 min read
Karacabey bölgenin önemli bir ekonomik gücüdür! için yorumlar kapalı
0

Karacabey Vergi Dairesi tarafından vergi rekortmenlerinin açıklanmasının ardında bir değerlendirme yapan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “Karacabey bölgenin önemli bir ekonomik gücüdür. Vergi rekortmenleri içinde yer alan firmalarımız bunun en önemli kanıtıdır” dedi.

Karacabey’in hem gıda tarım ve hayvancılık hem de sanayi potansiyeli ile bütün üretim faaliyetlerinin bir arada yapılabildiği önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Güncü, “Karacabey’in verimli arazilerinde dört mevsim tarım yapılabilmektedir. Bu bölgemiz ve Bursa için önemli bir nimettir. Bizler bir taraftan tarım arazilerimize sahip çıkarken diğer taraftan da kontrollü bir şekilde sanayimizi geliştiriyoruz. Firmalarımız da her geçen gün başarılarına yenilerini eklemektedir. Bununla da kıvanç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu yılki Karacabey Vergi Rekortmenleri içinde yer alan gelir vergisi ve kurumlar vergisi şampiyonları arasında bulunan gerçek şahıs KTSO Üyelerimiz ile Sütaş, Matlı, Ormetal, NSK Otomotiv, MSK Çelik Dövme ve Fimaks Makine gibi firmalarımız başarılarını kanıtlamış önemli kurumlardır. Bunlar arasında Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında bulunanlar ile yaptıkları ihracatla ilçemizin ve ülkemizin adına 100’ün üzerinde ülkede duyuran üyelerimiz vardır. Bu güzide firmalarımızın başarıları Karacabey ekonomisine güç katmaktadır. Bütün vergi rekortmenlerimizi gönülden kutluyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…