Home GÜNCEL Mustafakemalpaşa Belediye’si iftarda buluştu!

Mustafakemalpaşa Belediye’si iftarda buluştu!

- Guncellenme Tarihi: 7 Temmuz 2015 10:21
4 min read
Mustafakemalpaşa Belediye’si iftarda buluştu! için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye personeli, 11 ayın sultanı Ramazan’da geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Süngü Spor Tesisleri’ndeki iftar programına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Mustafa Eren, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ile belediye çalışanları ve aileleri katıldı. Başkan Sadi Kurtulan’ın masaları tek tek dolaşarak personeliyle sohbet ettiği iftar yemeği, Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu Şefi Halit Tanrısever’in seslendirdiği ilahilerle renklendi.

İftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının güzelliklerini toplumun tüm kesimleriyle paylaştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; ” Türkiye’nin güçlü ve dost eli bugün bir çok muhtaç ele uzanıyor. Etrafımızdaki ateş çemberi ve göz yaşına rağmen başkalarının yardımına koşacak kadar dik, cesaretli ve kuvvetliysek bunu birlik ve beraberliğimize borçluyuz. İyilik çemberini bu birlikle genişleteceğiz” dedi.

Belediye ailesi iftarda buluştu (8)

‘Hizmet çıtası yükseliyor’

Belediye personeliyle 6 yıldır beraber çalışarak bir çok hizmeti hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Kurtulan şöyle konuştu; ” Mustafakemalpaşa Belediyesi hepimizin ekmek teknesidir. 131 mahalle de yaşayan 100 bin insanımızın ihtiyaçlarını güler yüzle ve büyük bir hizmet aşkıyla yerine getirme gayretindeyiz. Kısa bir hayatın içinde güzel eserler bırakma azmini birlikte duyuyoruz. Hepiniz bugüne kadar görev aldığınız bölümlerde özverili ve başarılı çalışmalara imza attınız. Şimdi çıtayı yükseltmenin, yeni hizmetlerin zamanıdır.

Mustafakemalpaşa’nın her alanda yaşam kalitesini arttıracak atımları birlikte gerçekleştireceğiz. Bursa’nın güzide ilçelerinden biri olan Mustafakemalpaşa Belediyesi, Büyükşehir ve merkezi hükümetle uyum içinde çalışarak hak ettiği yatırımlara kavuşacaktır. Mustafakemalpaşa Belediye ailesinin bir ferdi olarak bundan sonrada sürecek olan heyecan ve şevkimizle Mustafakemalpaşa’yı geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin geçmişten bugüne her kademesinde görev alan personeline şükranlarımı sunuyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…