Home GÜNCEL İznik’in güzellikleri fotoğraflara yansıdı!

İznik’in güzellikleri fotoğraflara yansıdı!

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2015 11:40
5 min read
İznik’in güzellikleri fotoğraflara yansıdı! için yorumlar kapalı
0

İznik Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubunun Fotoğraf Sergisinin açılış kurdelesini İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kesti.

Sergi açılışındaki programa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İTSO Başkanı Mahmut Dede, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun ve İznik Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Çandar ile fotoğraf severler katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi İznik Belediyesi önünde 1-5 Temmuz 2015 tarihleri arasında sergilenecek. Fotoğraf sergisini İznik Fotoğraf Gönüllüleri grup lideri Metin Emre, Fatih Karakuş,Hatice Pınar Çetin, Seda Sargın, Tezcan Mutlu, Engin Ülgen, Mehmet Hasan Bozkurt, Engin Salgın, İsmail Aktaş, Soner Sarıhan, Kazım Sargın, Serdar Küçükkoçum, Sami Girgin, Nurullah Efe Aydın, Adem Demirci, Feride Özdemir ve İlhan Yazgan’dan oluşan grubun deklanşöründen yansıyan kareler vatandaşla buluştu.

BEL_8403

İznik Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubunun sergisine hoş geldiniz diyerek söze başlayan İznik Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Çandar ” Fotoğraf gönüllüsü arkadaşlarımız İznik ve çevresinde yaptıkları çalışmaları bugün bizlerle ve İznik halkı ile paylaşıyor. İlçemizin güzelliklerini fotoğraf kareleri ile anlatmaları ve hatırlatmaları bizleri sevindirdi” dedi.

Açılış kurdelesini kesen ve sergideki resimleri tek tek gezerek resimler hakkında bilgi alan İznik Belediye Başkanı ve İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada ” Sevgili dostlar. Sizlerin İznik tanıtımı adına yapmış olduğunuz bu güzel fotoğraf sergisini takdire şayan buluyorum. İznik’in Tarihi ve Kültürel değerleri ile doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraf karelerinin yanı sıra doğal insan yüzleri bizlere geçmişi hatırlatıyor. İznik Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubunuzun bir araya gelerek oluşturduğunuz bu amatör ruh gelecekte sizleri iyi yerlere taşıyacaktır. Çağdaş teknolojinin olanaklarından yararlandığınızı görüyorum. Böyle bir etkinliğe öncülük yaptığınız için teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

BEL_8432

Fotoğraf Gönüllüleri grup lideri Metin Emre ” 17 fotoğrafçı arkadaşımız ve 80 fotoğraf ile sergi açılışını gerçekleştirdik. Bu Etkinliğimize destek veren İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın ve Genel Sekreter Havva Çandar’a desteklerinden dolayı kendim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Fotoğraf sergimiz 5 Temmuz 2015 tarihinden sonra 1. Murat Hamamı Kültür Merkezinde sergilenmeye devam edecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …