Home GÜNCEL İftar’a değil Sahur’a

İftar’a değil Sahur’a

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2015 11:23
3 min read
İftar’a değil Sahur’a için yorumlar kapalı
0

SS. 35 Nolu Minibüsçüler Kooperatifinin başkanlığını tekrar kazanan, Gürsu Şoförler Odası başkanından sıra dışı bir icraat daha. Oda başkanı Recep Kaya Minibüs esnafının sorunlarını tüm resmi kurumlara taşırken ilklere de imza atıyor.

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebeti ile STK üyelerine İftar programı yaparken Recep Kaya, Sahur programı hazırlığı yapıyor. Bursa’da ilk kez bir sivil toplum örgütü Sahur programı düzenleyecek. Kaya “ Gün boyu 79 minibüsçü üyemiz ve  şoförlerinden sabit olarak 60 kadarı direksiyon sallarken, gececi olarak tabir ettiğimiz 12 arkadaşımıza ve gece nöbetine kalan diğer araç sahiplerine Oda olarak böyle bir faaliyet içinde bulunalım dedik. Ramazan ve yaz ayları nedeni ile günlük yaşam sabahın geç saatlerinde başlarken sahur vaktine kadar devam ediyor. Ramazan Bayramı sonrasında ara verdiğimiz eğitim faaliyetleri devam edecek.

Amacımız yolcularımızı ki; biz onları potansiyel iş ortaklarımız olarak görüyoruz, yolculuklarında güvenli ve huzurlu bir ortamı oluşturabilmek. Birkaç gün önce Burulaş iştiraklerine yapılan bilet zammı da dar gelirli vatandaşlarımızı yıpratacaktır. Şehir merkezine ilçemizden kalkan araçlarla yolculuk eden vatandaşlarımız tüm girişimlerimize rağmen ikinci vasıtayı kullanmak durumunda kalmaktadır. O yüzden biz vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarını da düşünerek ulaşıma zam yapmadan aynı fiyatla yolcu taşımaya belli bir süre daha devam edeceğiz.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…