Home GÜNCEL Haziran’ın en iyi 5 Android telefonu!

Haziran’ın en iyi 5 Android telefonu!

- Guncellenme Tarihi: 1 Temmuz 2015 17:38
4 min read
Haziran’ın en iyi 5 Android telefonu! için yorumlar kapalı
0

Akıllı telefonlar son dönemde fiyatlarıyla ulaşılabilir olmaktan gittikçe uzaklaşıyorlar. Yapılan bir araştırmaya göre akıllı telefonların değiştirilme süreleri 8 aydan 14 aya yükseldi. Artık kullanıcıların telefon alırken de, değiştirmeye karar verirken de daha ince eleyip sık dokuduğunu görmekteyiz. Bizde bu bağlamda yardımcı olması açısından Haziran ayının en iyi Android telefonlarını sizler için derlemeye karar verdik.

haziranin-en-iyi-5-android-telefonu1

Asus Zenfone 2: Asus, CES 2015 etkinliğinde yeni nesil Zenfone serisi telefonunu lanse etmişti. Zenfone 2 dünyanın ilk 4 GB sistem belleğine sahip telefonuydu ve son dönemde Android ekosisteminin en çok konuşulan telefonu olmayı başardı. Bizimde detaylı bir incelemesini yaptığımız Asus Zenfone 2 belki tasarımı ve malzeme kalitesiyle değil fakat güçlü donanımı ve oldukça iyi kamerasıyla bu listeye 5 numaradan girmeyi başardı.

haziranin-en-iyi-5-android-telefonu2

Huawei P8: Çin’in en büyük üreticilerinden birisi olan ve siz farkında olmasanız da evinizdeki modemin içinde donanımlarını kullandığınız Huawei, mobil pazarda oldukça agresif işlere imza atıyor. Bu yıl ülkemizde de satışa sunduğu Ascend G7 ile global anlamda büyük bir pazar payı yakalayan firma Ascend P6 ile başladığı “ince ve şık” telefon anlayışını P7 ile bir üst seviyeye çıkardı, P8 ile de bu çıtayı daha da yukarıya koymaya hazırlanıyor.

haziranin-en-iyi-5-android-telefonu3

HTC One M9+: One M9+, One M9‘da ki eksik tüm yönleri kapatarak firmanın kendini yenilemesi gibi bir izlenim bırakıyor. Telefondaki en önemli değişiklik ise HTC‘nin Snapdragon 810‘dan vazgeçmesidir…Bu yüzden de listemizin 3. sırada.

haziranin-en-iyi-5-android-telefonu4

Galaxy S6 Edge: Samsung’un Note Edge modeli ile başlayan kıvrımlı ekran teknolojisinin son halkası olan Galaxy S6 Edge tasarımı kadar içinde barındırdığı donanım özellikleri ile de Android ekosisteminin en tepesinde yer alıyor. Ülkemizde oldukça yüksek bir fiyatlandırma ile giriş yapan Galaxy S6 Edge‘nin ciddi bir hayran kitlesi olduğunu biliyoruz. Galaxy S6 Edge‘nin teknik özellikleri şu anda hiçbir telefonda olmadığı kadar dolu.

haziranin-en-iyi-5-android-telefonu5

LG G4: Listemizin başında geliyor. LG G4 Android kullanıcılarının şu anda istediği tüm özellikleri sunabiliyor. Snapdragon 810‘un sadece 2 çekirdek azaltılmış versiyonu Snapdragon 808 kullanan G4 kamera tarafındaysa en iyiyi sunmakta. Malzeme kalitesi konusunda da kendiyle yarışan LG‘nin el yapımı deri kapakları hem tutuş hissiyatını güçlendiriyor hem de rakiplerinde oldukça sık yaşanan “kılcal çizik” derdinden sizi kurtarıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da Riskli Binalar Yıkılıyor

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Mahallesi 14. Yeşil Sokak’ta bulunan 19 daireden oluşan bina…