Home GÜNCEL Bursaspor’dan Trafik Vakfı’na Destek

Bursaspor’dan Trafik Vakfı’na Destek

- Guncellenme Tarihi: 30 Haziran 2015 13:51
4 min read
Bursaspor’dan Trafik Vakfı’na Destek için yorumlar kapalı
0

Bursaspor Başkan Recep Bölükbaşı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bursa Trafik Vakfı’na kendilerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Bursaspor Başkan Recep Bölükbaşı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bursa Trafik Vakfı’na kendilerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Bursa Trafik Vakfı’nın geleneksel iftarı Almira Otel’de gerçekleştirildi. İftara Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız Bursa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Bursa Fan Club Başkanı Ali Ademoğlu ve işadamları katıldı.

ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN DESTEK

Bursa Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder, 20 yıldır faaliyetlerini sürdürdükleri vakfın geleneksel iftar toplantısında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise günün belli zamanlarında trafiğin içinde yer aldıklarını ve zaman zaman hatalar yapıldığını, bunları aza indirmek için eğitimin çok önemli olduğunu vurguladı. Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: “Böyle çok hayırlı bir vesileyle burada toplanmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. O hataları azaltmak konusunda bu gibi güzel çalışmalar bizlere de bazı şeyleri öğretiyor. Böyle güzel bir isim içinde Bursaspor ailesi olarak bulunmaktan dolayı mutluyuz. Bundan sonraki dönemde tabii sayın Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlumuz Necmettin Kocaman’ın desteği ile bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Gençlerimize, çocuklarımıza ve hatta hatta büyüklerime trafik ile ilgli bazı kurallara hatırlatma yaparken, hem de bu şehrin ortak değeri Bursaspor sevgisini aşılamak çocuklarımıza aşılamak için beraber çok sıkı çalışma yapmamız gerekecek.”

BÖLÜKBAŞI: “VAKFIN YANINDAYIZ”

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı’da, “Bu geceye bizi ortak ettiğiniz içinde ayrıca mutluyuz. Bursaspor Yönetimi olarak bizim ne yapmamız gerekiyorsa her zaman yanınızda olacağımıza söz veriyorum” dedi.

Kaynak : sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…