Home GÜNCEL Avrupalılar İznik’te kına yakıp, damat traşı oldu

Avrupalılar İznik’te kına yakıp, damat traşı oldu

- Guncellenme Tarihi: 30 Haziran 2015 17:33
2 min read
Avrupalılar İznik’te kına yakıp, damat traşı oldu için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Ufukların Ötesinde” Projesinin Kültür Gecesine katılarak Katılım Belgelerini dağıttı.

İznik Belediyesi ev sahipliğinde 24 Haziran – 2 Temmuz 2015 tarihlerinde İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde İtalya, Portekiz, Polonya, Romanya ve Türk Gençlerin katılımıyla düzenlenen “Ufukların Ötesinde” (Beyond the Horizons) isimli Avrupa Birliği Projesi’nin Kültür Gecesi’nde Avrupalı Gençler kına gecesini canlandırdı. Kına gecesinde tüm Avrupalı Gençler kına yakarak Türk Kültürüne ait müzikler ile eğlendi.

BEL_8381

İtalyan Gence Damat Tıraşı

“Ufukların Ötesinde” (Beyond the Horizons) isimli Avrupa Birliği Projesi’nin Kültür Gecesi’nde gerçekleştirilen Türk, gelenek, görenek ve yemek kültürünün yanında birde kına gecesi gerçekleşti. Kına gecesinin ardından. İtalyan genç “Matteo Capriati” için bir berber çağırıldı. Türk kültürüne ait müzik eşliğinde genç damat tıraşı edildi. İznik Zeytin ve Zeytinyağı, Türk Kahvesi, Baklava, Çiğ Köfte, Şalgam Suyu, Pişmaniye, Yaprak Sarması, Kestane Şekeri, Türk Lokumu gibi birçok Türk Kültürüne ait yiyecekleri tadan Avrupalı Gençler emeği geçenlere teşekkür ederek, çok beğendiklerini dile getirdiler.

BEL_8395

Geceye katılan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın proje kapsamında İznik’e gelen Türkiye, Portekiz, Polonya ve Romanyalı 30 gence katılım belgelerini dağıtarak, tebrik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …