Home GÜNCEL Rüzgar Erkoçlar zor durumda!

Rüzgar Erkoçlar zor durumda!

- Guncellenme Tarihi: 26 Haziran 2015 17:36
2 min read
Rüzgar Erkoçlar zor durumda! için yorumlar kapalı
0

Tahir Sarıkaya, konuk olarak katıldığı Söylemezsem Olmaz programında Rüzgar Erkoçlar’ın ekonomik sıkıntılar yaşadığını, iş bulamadığını ve çok zor zamanlar geçirdiğini iddia etti.

Erkoçlar’ın bir yapım şirketinde editör olarak çalıştığını ve iki gün önce işten ayrıldığını belirten Sarıkaya, “Rüzgar Erkoçlar şu anda işsiz ve para sıkıntısı çekiyor. Editör olarak çalıştığı yapım şirketinden iki günce ayrıldı ve kendisine rol teklifleri de maalesef gelmiyor” açıklamasını yaptı. Erkoçlar’ın basından kaçtığını da belirten Sarıkaya, “Rüzgar’ın basından kaçması doğru bir hareket değil ve bunu sürekli yapıyor” şeklinde konuştu.

Rüzgar Erkoçlar hakkında söylediklerinin asla yalan olmadığını ve tamamıyla gerçeği yansıttığını belirten Tahir Sarıkaya, kendisine iftira attığını belirttiği Bircan İpek’in sözleri üzerine, “Benim haberlerimi yalanlasınlar, ben kendimi şerefsiz ve namussuz addedeceğim” diyerek sert bir açıklamada bulundu.

Tahir Sarıkaya’nın açıklamalarına bir yorumda usta oyuncu Oya Aydoğan’dan geldi. Aydoğan, “Rüzgar Erkoçlar’ın oyunculuk yapması halinde, Rüzgar’ın reklamının dizinin çok önüne geçeceğini düşünüyorum, bu yüzden oyunculuk yapmak istemiyor olabilir” şeklinde bir yorumda bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…