Home GÜNCEL Gürsu tarım kredi kabına sığmıyor!

Gürsu tarım kredi kabına sığmıyor!

- Guncellenme Tarihi: 25 Haziran 2015 10:35
4 min read
Gürsu tarım kredi kabına sığmıyor! için yorumlar kapalı
0

Gürsu Tarım Kredi Kooperatifinden büyük atak. Hergün hizmet kalitesini bir basamak daha yükselten Gürsu Tarım Kredi Vakıf, Samanlı ve Kazıklı mahallelerindeki üyelerine daha yakın olabilmek için Samanlı, 3. Kazan Caddesi üzerine şube açtı.

Yıldırım’a bağlı 4 yerleşim birimindeki 200 civarındaki üyeleri ile 300 civarındaki potansiyel çiftçinin ihtiyaçlarına daha iyi hizmet vermek isteyen kooperatif, 2007 yılında zarar ettiği için kapatılan ve Gürsu ile birleştirilen Vakıf kooperatifinden, 8 yıl sonra Samanlı’ya kazandırılan hizmet biriminin açılışında duygulu anlar yaşandı.

Gürsu ve çevresinde 2 bin çiftçiye düşük maliyetlerle hizmet veren Tarım Kredi, başta gübre olmak üzere meyve , sebze , ilaç,motorin,zirai alet gibi beşyüzü aşkın kalemde üyelerini destekliyor. 2008 yılında 1 personelle hizmet veren ve büyük zararla kapatan kooperatif, 2015 yılında iki şubede 11 personel ile birlikte Türkiye’nin en karlı 2. Tarım Kredi Kooperatifi noktasında. Günümüzün artan ihtiyaçları karşısında kredi çeşitlerini de artıran Tarım Kredi Kooperatifi binek otomobilinden, çeyizlik eşya ya kadar 20 kalemde de üyelerinin yanında.

Kooperatif Müdürü İsmail Deniz “ Bugün artan ihtiyaçlar karşısında yeni bir yönetim anlayışı ile çiftçilerimizin her türlü ihtiyaçlarının yanındayız. Göreve geldiğim 2007 yılı içersinde Vakıf’daki kooperatifin büyük zararlar etmesi ile birlikte Gürsu’ya bağlanması en büyük üzüntümdü. Şimdi Samanlıya açılan bu şubemizle birlikte üzüntüm mutluluğa dönüştü. Arkadaşlarımızla üstlenmiş olduğum kooperatifimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde verimlilik ve karlılık noktasında Türkiye’nin 2.si olması çiftçimizin bize sahip çıkması, bizimde onların ihtiyaçları noktasında doğru adımları attığımız olarak yorumlayabilirim. Çalışanlarımızın öz verili gayretleri ile bugünlere geldik. Emeği geçen başta Genel Müdürlüğümüz olmak üzere herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…