Home GÜNCEL Başkan Edebali’den ramazan mesaisi

Başkan Edebali’den ramazan mesaisi

- Guncellenme Tarihi: 24 Haziran 2015 11:18
4 min read
Başkan Edebali’den ramazan mesaisi için yorumlar kapalı
0

Ramazan ayında ilçe sakinleri ile buluşmayı sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, iftar saatinde Beyazıt Mahallesi’nde başladığı programını sahurda  Yıldırım Belediyesi tarafından Bayrak Alanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nda tamamladı.

Beyazıt Mahallesi sakini gençler tarafından 10 yıldır düzenlenen ve bu yıl 700 kişiye iftar yapma fırsatı sunan etkinliğe katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımlı gençlerimiz 10 yıldır güzel bir geleneği sürdürüyor. Komşuların birbirine yabancılaşmaya başladığı günümüzde mahalle halkının kaynaşmasına olanak sağlayan gençlerimizi bu güzel hareketlerinden dolayı kutluyorum” dedi. Komşuluk ilişkilerinin gelişmesinin önemine vurgu yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bu gibi etkinlikler toplumsal yapının daha da sağlamlaşmasını sağlayacak komşuluk ilişkilerine olumlu katkılar sunar. Bu güzel iftarda emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

BAŞKAN EDEBALİ, RAMAZAN SOKAĞI’NDA
Beyazıt Mahallesi’nde sokak iftarının ardından ilçe sakinlerinin Ramazan ayında güzel vakit geçirmesi adına Bayrak Alanı’nda hayata geçirilen Ramazan Sokağı’nı ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, alanda stant açan farklı il derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi. İllere özgü tatların da tadına bakmayı ihmal etmeyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Ramazan ayının maneviyatını, birlik, beraberlik ve dayanışmaya koyduğu katkıyı arttırmak adına hayata geçirdiğimiz Ramazan Sokağımızda hemşehrilerimizi ülkemizin farklı tatları ile, tasavvuf müziğinin önemli temsilcileri ile ve farklı etkinlikler ile buluşturuyoruz” dedi.
MİLLET’TEN ANADOLU JET GEÇTİ
Öte yandan Yıldırım Belediyesi ile Anadolu Jet tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Millet Mahallesi sakinlerine güzel bir akşam yaşattı. Yıldırım Belediyesi Hacı Mehmet Zorlu Engelliler İş Okulu Bahçesi’nde Yıldırımlıların beğenisine sunulan gösterilerde Karagöz ve Hacivat gösterisi, fasıl dinletisi, meddah gösterisi, orta oyunu ve ipli kuklaların yanı sıra çocukların katılım gösterdiği oyunlarla Yıldırımlılar eğlenceli dakikalar yaşarken Osmanlı macunu ve şerbetiyle de Ramazan nostaljisi dolu bir programı izlemenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…