Home GÜNCEL Emir Sultan’da Ramazan bereketi

Emir Sultan’da Ramazan bereketi

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2015 12:27
3 min read
Emir Sultan’da Ramazan bereketi için yorumlar kapalı
0

Ramazan ayıyla birlikte sosyal faaliyetlerini yoğunlaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Meydanı’nda yaklaşık 3 bin kişiye iftar verdi. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’in de katıldığı iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

emir

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Emir Sultan gibi bir mekanda binlerce vatandaşla aynı sofrada oruç açmanın ayrı bir huzur kaynağı olduğunu söyledi. ‘İslam dininin sosyal yönünün güzel bir fotoğrafı’ olarak nitelediği iftar sofrasında yeni insanlarla tanıştıklarını ve sohbet ettiklerini kaydeden Bakan Müezzinoğlu, “Masada karşı karşıya oturduklarımızla ilk karşılaşıyoruz fakat aynı sofrayı paylaşabiliyoruz. Ramazan’ın bu tür rahmeti anlamlı ve değerli” dedi.

emir2

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, Ramazan ayının girmesiyle birlikte Bursalılarla değişik mekanlarda buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Ramazan’ın ilk günü Fomara’daki aşevinde yaklaşık 4 bin kişiyle iftar açtıklarını, ikinci gün de Gürsu’nun Kazıklı Köyü’nde belde sakinleriyle aynı sofrayı paylaştıklarını hatırlatan Başkan Altepe, “Her akşam Ramazan’ın güzellikleri Bursamızın her köşesine yansıyor. Bu akşam da sayın bakanımızın da katılımıyla Emir Sultan’dayız. Halkımızla birlikte iftarımızı yaptık. İnşallah bu güzellikleri yaşamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…