Home GÜNCEL Bir başkadır Yıldırım’da Ramazan!

Bir başkadır Yıldırım’da Ramazan!

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2015 12:35
2 min read
Bir başkadır Yıldırım’da Ramazan! için yorumlar kapalı
0
Yıldırım’da Ramazan’ın adına yakışır bir şekilde Yıldırım’da idrak edildiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çeşitli etkinliklerle Ramazan ruhunu hemşehrilerimizle hep birlikte yaşıyoruz” dedi.
yıldırım2
    Son dönemde hayata geçirilen sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçenin çehresini değiştiren Yıldırım Belediyesi, Bayrak Alanında kurulan Ramazan Sokağı ile Yıldırımlıları Ramazan akşamlarında ağırlamaya devam ediyor. Çeşitli etkinliklerle ile özellikle iftar sonrasında Yıldırımlıların keyifli vakitler geçirmesini istediklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı’nda kurduğumuz Ramazan Sokağımızda mehter gösterileri, karagöz-hacivat ve her akşam tasavvuf sanatçılarımızın verdiği konserler vatandaşlarımızla buluşuyor” diye konuştu
yıldırım1
YILDIRIM OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ
    Ramazan ayının insanlar arasındaki birleştirici rolünün çok büyük önemi olduğunu dile getiren Başkan Edebali, “Yıldırım Belediyesi olarak bu kutsal ayda manevi duygularımızı üst seviyelere çıkaracak etkinliklerimizle, toplumsal birlikteliğe katkı sağlıyor ve sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Yıldırımlılar olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Başkan Edebali, “Hepimiz bu büyük ailenin önemli birer fertleriyiz. Bu aileyi dolayısıyla Yıldırım’ı hak ettiği noktaya taşımak hepimizin görevidir” ifadelerini kullandı.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Deniz Dalgıç’tan Oy Kullanma Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, 31 Mart yerel se…