Home GÜNCEL Belediye personeli sualtı dünyasıyla buluştu

Belediye personeli sualtı dünyasıyla buluştu

- Guncellenme Tarihi: 17 Haziran 2015 15:28
2 min read
Belediye personeli sualtı dünyasıyla buluştu için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi personeli tarafından kurulan Sualtı Topluluğu, Bodrum’da düzenlenen dalışlarda Nilüfer Belediyesi flamasını Ege Denizi’nin derinliklerinde dalgalandırdı.

Nilüfer Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından kurulan Nilüfer Belediyesi Sualtı Topluluğu (Nil-Sat) teorik eğitimlerin ardından son dalışlarını Bodrum’da gerçekleştirdi. Belediye personelinden oluşan topluluk Mavi Keyif Dalış ve Cankurtaran Merkezi’nden aldıkları eğitim sonucunda CMAS 1 yıldız bröve almaya hak kazandı. Aldıkları eğitimlerin ardından Ege Denizi’nin mavi sularıyla buluşan Nil-Sat üyeleri suyun altındaki gizemli dünyayı keşfetti. Sualtında bulunan canlıları da besleyen Nil-Sat üyeleri dalışlar esnasında keyifli anlar yaşadı.

Topluluk olarak gelecek dönemlere de hedeflerler koyan Nil-Sat, çeşitli projelerin de altına imza atmaya hazırlanıyor. Topluluk resmi ve özel günlerde yapacağı dalışların yanı sıra engelli bireylere sualtı dünyasını tanıtmayı, ulusal ve uluslararası projelere katılarak Nilüfer Belediyesi’nin adını duyurmayı ve kardeş şehirlerle ortak projelere imza atmayı hedefliyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…