Home GÜNCEL UÜ İnşaat Mühendisliği bölümü ilk mezunlarını verdi

UÜ İnşaat Mühendisliği bölümü ilk mezunlarını verdi

- Guncellenme Tarihi: 16 Haziran 2015 12:22
2 min read
UÜ İnşaat Mühendisliği bölümü ilk mezunlarını verdi için yorumlar kapalı
0

Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün ‘Bölüm-Mezun-Aile Buluşması’ UÜ İMO Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Buluşmada İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün’ün yanı sıra, çok sayıda akademisyen, veli ve öğrenci yer aldı.

Programın açılışında konuşan İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, velilere hitaben, “Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün ilk mezunları ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bursa açısından önemli bir gündeyiz. İMO Bursa Şubesi olarak bundan sonraki süreçte mezunlarımızla bir aile olacağız. Aramıza hoş geldiler. Kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün ise bu sene ilk mezunlarını verdiklerini belirterek, Uludağ Üniversitesi için önemli tarih olduğuna dikkat çekti. Doğangün, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’ne bu güne kadar katkı sağlayan tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti.

Program sonunda İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, birinci olan öğrenciye başarı sertifikasını takdim etti. İnşaat Mühendisi Mehmet Albayrak ve Karayolları 14. Bölge eski Genel Müdürü Turgay Mesci’de ikinci ve üçüncülük derecelerini alan öğrencilere sertifikalarını verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …