Home GÜNCEL Dr. Aytuğ Onur: “Milletimiz uzlaşma ve sağduyu istiyor”

Dr. Aytuğ Onur: “Milletimiz uzlaşma ve sağduyu istiyor”

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2015 14:51
2 min read
Dr. Aytuğ Onur: “Milletimiz uzlaşma ve sağduyu istiyor” için yorumlar kapalı
0

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aytuğ Onur, gerçekleşen 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu. Sandıktan çıkan sonuçlara göre halkın uzlaşma istediğinin altını çizen Dr. Onur, “Sandıklar şüphesiz demokrasinin en temel unsurlarıdır. Sandıktan çıkan sonuçlara saygı duymak da demokrasinin gereklerindendir” dedi.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aytuğ Onur, seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti adına hayırlı olmasını diledi.Yaptığı açıklamada yarışa katılan tüm siyasi partileri tebrik eden Dr. Onur, sözlerini şöyle sürdürdü;

“BALKANTÜRKSİAD olarak, öncelikle seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Demokrasinin en önemli unsurlarından olan sandık sonuçları, bizlere halkımızın uzlaşma istediğini açıkça göstermiştir. Milletin iradesi her şeyin üstündedir. Sandıktan çıkan sonuçlara saygı duymak da demokrasinin gereklerindendir. Bu sebeple her partinin ve her vatandaşın sonuçlara saygı göstermesi gerekmektedir. Ülkemizde sağduyu ortamının oluşması için atılacak adımların destekçisi olacağımızı açıkça ifade etmek istiyorum. Huzur ortamının yakalanması için siyasi partilerimizin ortak bir noktada buluşması gerekiyor. İş dünyası olarak, ekonomik ilerleyişin sürmesi adına, bu buluşmanın mutlak olduğu kanaatindeyiz”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…