Home GÜNCEL Başkan Türkyılmaz; “Her zaman halkımızla iç içeyiz”

Başkan Türkyılmaz; “Her zaman halkımızla iç içeyiz”

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2015 13:01
2 min read
Başkan Türkyılmaz; “Her zaman halkımızla iç içeyiz” için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı hemşehrileriyle her zaman iç içe olduğunu, gerek açılış ve etkinliklerde, gerekse makamında vatandaşlarla bire bir görüşmeye, sorun ve talepleri dinlemeye büyük önem verdiğini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen etkinlikte Başkan Türkyılmaz, yeni Mudanyalı hemşehrileriyle bir araya geldi. Etkinliğe katılan Mudanyalı bayanlar, fırsat buldukça ve Başkan Hayri Türkyılmaz’ı gördüklerinde hemen yanına gittiklerini, Başkan Türkyılmaz’ın vatandaşla iç içe olmasını, istek ve önerileri samimi ve içtenlikle dinlemesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Başkan Türkyılmaz, gerek ziyaretlerde, gerek açılışlarla ve gerekse makamında sık sık Mudanyalı hemşehrileriyle bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirterek, “Mudanyalı bayanlarımızın, kardeşlerimizin, annelerimizin istek ve taleplerini bana anlatmaları, birlikte çözüm yollarını aramamız çok güzel bir iletişim. Benim arzum hep bu yöndeydi. Mudanya’yı Mudanyalı hemşehrilerimizle birlikte yönetmek çok önemli. Mudanya Belediye Başkanı olarak, kapım her zaman herkese açıktır, zaten makamımda kapı yok, çerçeve yok. Mudanyalı hemşehrilerimizin istedikleri zaman gelerek, her türlü istek ve taleplerini anlatabilirler, ben bundan büyük bir mutluluk duyarım” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…