Home SPOR Cimbom liderliği sevdi!

Cimbom liderliği sevdi!

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2015 23:18
5 min read
Cimbom liderliği sevdi! için yorumlar kapalı
0


Lider , deplasmanda konuk olduğu ‘nu, kalecisi Muslera’nın harikalar yarattığı maçta 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda kayıp yaşamadı.

Spor Toto Süper Lig‘in zirvesindeki , 31.haftada konuk olduğu ‘nuMuslera‘nın devleştiği maçta Yasin‘in golüyle 1-0 yendi ve zirveyi bırakmadı.

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu. İlk iki dakikada Welliton ve Oktay’la ofsayta düşen ev sahibi ekip üçüncü dakikada Nakoulma ile net bir fırsat yakaladı. Rakip ceza alanına sol kanattan giren ve açısını kaybetmesine rağmen yerden sert vuruş yapan Nakoulma, Muslera’ya takıldı.

SNEIJDER YOKLADI, YASİN ATTI!

Maçın ilk 15 dakikası Mersin’in ataklarıyla geçerken, ilk tehlikeli pozisyonunu serbest vuruşta topun başına geçen Sneijderle yakaladı. Uzak mesafeden kaleye sert bir şut yollayan Hollandalı, Muammer’e ve sonrasında direğe takıldı.

Hemen bir dakika sonrasında Yasin Öztekin sağ kanatta Emre Çolak’tan pasını aldı ve sağ çaprazdan ceza alanına girdikten sonra sert bir şut çekti ve Muammer’i avladı: 0-1

MUSLERA VE HAKAN BALTA’DAN KRİTİK MÜDAHALELER!

golü buldu ancak ‘nun tehlikeli atakları devam etti.

24’te Pedriel’in ceza alanı sağ çaprazından sert şutunu çelen Muslera, topu önünde bulan Welliton’un da altı pas dışından vuruşunda harika bir refleks ile topu tokatladı ve kornere çeldi.

26.dakikada ise Hakan Balta çok kritik bir müdahale ile gol olacak bir pozisyonu önledi. 5 dakika sonrasında yine Muslera Mersin’e geçit vermedi. Oktay Delibalta’nın 6 pastaki vuruşunu da kurtaran Uruguaylı kaleci adeta kaleye duvar ördü ve belki de maçın kaderini değiştirdi.

İlk yarı ev sahibi takımın üstün oyunuyla tamamlandı ancak skorda üstün olan taraf ‘dı.

İKİNCİ YARIYA GALATASARAY HIZLI BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına konuk ekip hızlı başladı. İlk yarıya oranla daha istekli gözüken Sarı Kırmızılılar Burak Yılmaz ve Sneijder’le ikinci gole yaklaştı.

Ev sahibi ikinci yarıda da ofansif oyununa devam etti. Ancak savunması ilk yarıya oranla daha derli topluydu.

EMRE ÇOLAK YERİNE OLCAN ADIN

Maçın 60.dakikasında Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçtaki ilk oyuncu değişikliğini yaptı ve Emre Çolak’ın yerine Olcan Adın oyuna dahil oldu. Emre’nin maçtan çıkarken tepkisi de gözlerden kaçmadı.

Olcan’ın girişiyle ‘da sol kanat biraz daha hareketlendi.

67’de Wesley Sneijder’in ceza alanı dışından sert şutu defanstan sekti ve penaltı noktası üzerindeki Burak Yılmaz’ın önünde kaldı ancak Burak net fırsatta topu dışarı yolladı.

ASLAN ZİRVEYİ BIRAKMADI!

Kalan dakikalarda kontrolü bırakmayan , skoru korumayı başardı ve maçı 1-0 kazanarak şampiyonluk yolunda kayıp yaşamadı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In SPOR
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …