Home GÜNCEL Akkuş: “Önemli olan Uluşahin’in saldırma yeteneğine sahip olması..”

Akkuş: “Önemli olan Uluşahin’in saldırma yeteneğine sahip olması..”

- Guncellenme Tarihi: 24 Eylül 2018 14:09
8 min read
Akkuş: “Önemli olan Uluşahin’in saldırma yeteneğine sahip olması..” için yorumlar kapalı
0

Bir süre önce CHP İl Başkanlığı ile aralarında gerginlik olduğu Ali Uluşahin tarafından alenen sosyal medyada yazılmış, Uluşahin İl yönetimi tarafından istenmeyen adam ilan edilerek, ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti.

Ali Uluşahin Kimya Mühendisleri Odası başkanı iken FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmış akabinde serbest bırakılmıştı. Son genel seçimlerde ise 2. Bölgeden CHP aday aday olmuştu.

Kavganın kızıştığını, Uluşahin’in paylaşımlardan anlıyoruz. Konuyu İl başkanı Hüseyin Akkuş’a sorduğumuzda; “Olsun önemli değil, önemli olan onun saldırma yeteneğine sahip olması, var bu arkadaşın öyle yetenekleri..” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Şu anda CHP’de kongrelerle seçilmiş yönetimler var, Kongrelerle göreve gelenlerin eleştirilmesi doğrudur, bununla ilgili bir kısıtlama söz konusu olamaz ama yönetimlerin işgal altında olduğunu söylemek, bunu kamuoyu ile paylaşmaya kalkmak etik değil. Bu Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde de demokratik bir sürecin işlemesini gerektiren bir bakış açısı, o yüzden sorun yok, Ali arkadaşımız saldırmaya devam edebilir.”

Ali Uluşahin’in İl Başkanı Hüseyin Akkuş’u hedefleyen paylaşımları aşağıdadır.

“Dostlar merhaba,

Az önce CHP il örgüt toplantısında il başkanının yaptığı konuşmanın video kaydını dinledim. Ve maalesef bir kaç cümleyle cevap vermek zorundayım:

  1. İl Başkanı diyor ki: “Anneannen hasta olabilir, benim anneannem yaşamıyor. Eğer hastan varsa ve toplantıdan erken ayrılacaksan bu toplantıda konuşmayacaksın!!!”

Cevabım şu olsun: Öncelikle il başkanının anneannesine rahmet diliyorum. Ancak o toplantıda konuşmadan ayrılsaydım adım soyadım gibi biliyorum: “Sosyal medyada konuşanlar burada konuşamadılar” denilecekti! Sayın il başkanının hastam üzerindeki çirkin üslubunu ise sizlerin takdirine bırakıyorum!!!

  1. İl Başkanı diyor ki:(Çok da anlaşılmaz bir ifade ile) “24 Haziran akşamı biz ağlarken Ali Uluşahin ortalıkta yoktu!”

Cevabım şu olsun: Ali Uluşahin 24 Haziran gecesi sizin gönderdiğiniz SMS ile seçim kurulu önünde toplanan partililerimize MHP’liler kesici aletlerle saldırdığında arada kalkan olmaya çalışıyordu!!! Asıl ben soruyorum sayın Hüseyin Akkuş, MHP işareti yapan kitle seçim kurulunda bize saldırırken, çevik kuvvet polisleri partililerimizi ilçeye süpürürken asıl siz neredeydiniz???

  1. İl Başkanı diyor ki: “Ali Uluşahin sosyal medyada CHP’yi yere göğe sığdıramıyor. Ama olumsuz anlamda”

Cevabım şu olsun: Evet haklısınız biz bu partiyi yere göğe sığdıramayız, biz bu partinin neferi olmaktan gurur duyarız. Biz CHP ve onun altı ilkesi uğrunda bedel ödemekten ve mücadele etmekten mutluyuz. Bizim eleştirilerimiz sizler gibi partimize zarar veren yöneticilerinedir, partimize değil!!! Zira partimizi eleştiren bir tek paylaşımımı bulun ben istifa ederim, ama bulamazsanız partimize ve örgütümüze yalan söylüyorsunuz sayın il başkanı… Asıl siz istifa etmelisiniz! Sizi eleştirmek CHP’yi eleştirmek değildir, siz CHP değilsiniz, geçicisiniz!!!”

Son olarak il başkanı Gezi Direnişimizden bahsetmiş ya, öncelikle belirtmeliyim ki o yıl bir dönem kaybeden il başkanımızın kızı için üzüldüm. O genç arkadaşım inanıyorum ki bunu telafi etmiştir edecektir. İl başkanı anneannelerimizi kıyaslamış lakin ben gezi döneminde ödenen bedelleri kıyaslayamam. Kıyaslarsam canı İle bedel ödemiş Ali İsmail Korkmaz ve diğerlerine çok büyük haksızlık olmaz mı?

Sevgili dostlar,

Sizlerden rica ediyorum lütfen benim örgüt toplantısındaki konuşmamı bir kez daha dinleyin. Ardından bir de sevgili Zülfikar Bal abimin paylaşımlarından il başkanının konuşmasını dinleyiniz! Zaten göreceksiniz üslübun ne denli vahim olduğunu! Takdir sizlerin!

Son söz şu olsun: Bizler bu partinin neferi olacağız, ihraç etseniz bile!!! Çünkü o parti sizin babanızın malı değil, Atatürk ilke ve inkılaplarına inanmış milyonlarındır!!!”

 

“Eleştirilerimi yüzüne söylememden rahatsız olan Hüseyin Akkuş beni arkadaşlıktan çıkarmış ? Ben de tam bunu söylüyordum, eleştirilere tahammülünüz olmadığı için kendi örgütünüze savaş açmış durumdasınız Sayın AKKUŞ!!! Kişisel beklentisi olmadığı için rahat eleştirenleri görünce ayarlarınız kaçtı! Acıyorum halinize…”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …